Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lucescu isi face praf un jucator: Incredibil! Nu-i jucator de Champions League

Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 07:01
6876 citiri
Lucescu isi face praf un jucator: Incredibil! Nu-i jucator de Champions League
Foto: Hepta.ro

Mircea Lucescu isi critica unul dintre jucatori, dupa ce echipa sa, Sahtior Donetk, a fost invinsa cu 4-3 de Real Madrid, dupa ce spaniolii au condus cu 4-0 pana in minutul 77.

Antrenorul roman da vina pe portarul ucrainenilor, Andriy Pyatov.

"Ne-a costat greseala lui Pyatov iarasi. Incredibil! Am si spus la conferinta de presa dinaintea meciului ca sunt sigur ca vom marca, insa trebuie sa fim atenti la greselile din aparare. Suntem o echipa de moral.

Ultimele 20 de minute au fost excelente. Asa trebuiau sa joace de la inceput. Am gresit elementar, o nesiguranta totala.

Avem multe probleme cu aceste deplasari, am facut 112 zboruri. Deocamdata rezist, trebuie sa rezist. Nu pot sa zic ca nu jucam bine. Cand avem mingea, jucam foarte bine", a declarat Lucescu, la Dolce Sport.

Totodata, antrenorul roman a criticat si arbitrajul.

"Niciodata n-am luat atatea goluri ca anul asta. Dar au contat si greselile de arbitraj. Si astazi au fost momente in care interpretarea arbitrilor a fost de asa natura. Dar e normal, sunt echipe mari, care sunt protejate intr-un fel.

Daca marcam primii puteam castiga, altfel e greu. Pyatov nu-i jucator de Champions League, se pierde in meciurile importante din pacate", a mai spus Lucescu, potrivit Sport.ro.

Pyatov, in varsta de 30 de ani, joaca de 8 ani la Sahtior, cu care a castigat 14 trofee. In plus, are 58 de prezente la echipa nationala, unde este titular, si este unul dintre putinii ucraineni care au participat alaturi de echipa nationala la singurele doua turnee din istoria sa.

Real Madrid invinge Sahtiorul lui Lucescu dupa un final de infarct

Real Madrid a reusit sa se impuna pe terenul celor de la Sahtior Donetk in etapa a cincea din grupele Champions League, insa elevii lui Mircea Lucescu s-au remarcat cu o revenire de exceptie.

"Galacticii" s-au impus cu scorul de 4-3, dupa 1-0 la pauza, "minerii" marcand de trei ori in ultimele 15 minute.

Pentru a merge mai departe in primavara Europa League, ucrainenii au nevoie ca in ultima etapa sa obtina, pe terenul lui PSG, un rezultat cel putin la fel de bun ca al lui Malmo, suedezii urmand sa joace in deplasare cu Real Madrid.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Lucescu Pyatov, #Lucescu jucator meci Real Madrid, #Sahtior invinsa Real Madrid , #Sahtior Donetk