Mircea Lucescu, despre infrangerea cu Barcelona si cearta cu Rat

Joi, 07 Aprilie 2011, ora 00:20
6623 citiri
Mircea Lucescu, despre infrangerea cu Barcelona si cearta cu Rat

Mircea Lucescu a explicat infrangerea suferita de Sahtior Donetk in fata Barcelonei, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

"Le-am dat posibilitatea sa castige meciul si sa obtina calificarea. Era foarte dificil sa gandim ca ne putem califica, pentru ca intalneam cea mai buna echipa din lume. Totusi, am pregatit meciul foarte bine si l-am inceput bine, dar dupa aceea le-am oferit victoria, prin greselile pe care le-am facut", a spus Lucescu la TVR 1.

"Am avut ocazii mari de a inscrie, dar n-am marcat din lipsa de experienta. Jucatorii mei n-au fost atenti, pentru ca sunt tineri. Apoi le-am oferit din nou cadouri celor de la Barcelona, care, bineintes, au profitat de ele", a continuat acesta.

Tehnicianul roman e constient ca sansele de calificare in semifinale ale formatiei antrenate de el sunt egale cu 0.

"Nu mai sunt sanse de calificare. Barcelona n-are cum sa piarda calificarea, dupa ce-a castigat in tur cu 5-1. Totusi, o sa incercam sa ne salvam imaginea", a precizat Lucescu.

Desi au fost invinsi de puternica Barcelona, jucatorii lui Sahtior n-au scapat de urecheala lui Lucescu: "I-am certat pe jucatori, pentru ca nu m-au ascultat si au facut greseli exact acolo unde le-am explicat inainte".

"Il Luce" a vorbit si despre micul incident pe care l-a avut cu Rat: "Sunt suparat pe el, pentru ca nu se poate ca un jucator cu experienta lui sa faca greselile pe care le-a facut in seara asta".

Rat, la cutite cu Mircea Lucescu: M-am saturat de el!

FC Barcelona a castigat, scor 5-1, intalnirea jucata miercuri seara, pe teren propriu, cu Sahtior Donetk, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Sahtiorul lui Lucescu, umilit de Barcelona in Liga Campionilor

Mansa secunda a intalnirii va avea loc saptamana viitoare, la Donetk.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Mircea Lucescu Barcelona Sahtior, #Mircea Lucescu cearta Rat, #barcelona Sahtior Liga Campionilor , #Sahtior Donetk