Mircea Lucescu i-a pus gand rau lui Rat: Il da afara!

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 14:35
3309 citiri
Mircea Lucescu i-a pus gand rau lui Rat: Il da afara!

Ruptura dintre Mircea Lucescu si Razvan Rat a devenit ireparabila dupa meciul pierdut de Sahtior Donetk in fata celor de la FC Porto, infrangere care a dus la eliminarea "minerilor" din Europa.

Fundasul roman a fost folosit ca titular in partida contra portughezilor, intalnire in care a avut o evolutie foarte modesta.

Rat a avut mult de furca pe toata durata meciului cu brazilianul Hulk, pe care l-a si scapat din marcaj in minutul 79, cand s-a marcat primul gol.

Apoi, in minutul 90, aparatorul roman si-a introdus mingea in propria poarta si a pecetluit soarta lui Sahtior in aceasta editie a cupelor europene, in care nu prinde primavara.

Evolutia lui Razvan Rat l-a scos din sarite pe Mircea Lucescu, care intentioneaza sa renunte la fundasul roman in pauza de transferuri din iarna sau cel mai tarziu in cea din vara, anunta ucrainenii.

Pe langa ghinionul pe care l-a invocat la conferinta de presa de dupa meci, Lucescu a pus infrangerea si in carca lui Rat, pe care l-a acuzat de neatentie si lipsa de concentrare.

Obisnuit cu criticile lui Lucescu, Rat a lasat capul plecat si n-a mai comentat ca in sezonul trecut, dupa meciul cu Barcelona. Insa de aceasta data relatia dintre cei pare a fi terminata.

Sahtior Donetk a pierdut cu Porto si a fost eliminata din Europa

Razvan Rat (30 de ani) evolueaza la Sahtior Donetk din 2003, cand a fost adus de la Rapid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Rat dat afara Sahtior, #mircea lucescu, #Rzvan Rat, #Sahtior Donetk , #Sahtior Donetk