Mircea Lucescu: Medicamentul meu e fotbalul

Luni, 20 Iulie 2009, ora 08:19
1413 citiri
Mircea Lucescu: Medicamentul meu e fotbalul

Antrenorul formatiei Sahtior Donetk a povestit clipele dinaintea si dupa operatia suferita in urma cu cateva zile si sustine ca nu are de gand sa renunte la fotbal.

"Eram in Elvetia si m-a durut rau stomacul. Am mers la doctor, i-am spus ce ma supara si impreuna ne-am dus la o clinica pentru investigatii. Acolo s-a descoperit ca de fapt avusesem un infarct. Ce-i drept, ma duruse in capul pieptului cu cateva zile inainte, dar nu am dat importanta.

Dupa verdictul medicilor din Elvetia, am decis sa merg la Donetk, pe propria raspundere. Era aproape sigur ca voi fi operat, dar mi s-a mai facut un test complet de analize. M-au tinut vreo ora la niste aparate ca aproape mi se facuse frica. Am stat in niste tuburi de ziceai ca sunt intr-un film SF. M-am simtit ca in Star Trek. Investigatiile au aratat ca de fapt au fost trei infarcturi. Totul a fost OK.

In doua-trei zile sper sa plec acasa. Evident, mi s-a cerut sa fiu mai linistit, sa nu ma mai stresez, dar stiu foarte bine ca e greu sa faci asta la fotbal. Nici vorba sa renunt. N-am timp sa ma opresc acum si, sincer, daca ma las de fotbal o sa traiesc degeaba. Va veni si timpul cand o sa iau aceasta decizie, dar vreau sa simt eu ca trebuie sa fac asta, ori acum primul meu gand e sa ma intorc pe banca cat mai repede.

La meciul cu Timisoara sper sa fiu acolo. Toti incearca sa profite acum de faptul ca Sahtior nu are antrenorul valid. O sa ma odihnesc cand ma voi lasa de fotbal si, asa cum am mai zis, o sa am grija de stranepoti, ca de nepoti nu prea am avut timp.

Mi s-au prescris multe medicamente Si anti-stres si pentru somn, dar nu voi lua decat o perioada. Nu am de gand sa ajung o leguma, sa depind de medicamente. Medicamentul meu e fotbalul. Asta ma vindeca de toate", a declarat Il Luce intr-un interviu acordat Adevarul.

Mircea Lucescu a suferit in aceasta saptamana un preinfarct, in urma caruia a fost supus unei interventii chirugicale.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Mircea Lucescu preinfarct, #Sahtior Donetk , #Sahtior Donetk