Olaroiu, in razboi cu Mircea Lucescu

Marti, 24 Mai 2011, ora 09:41
4589 citiri
Olaroiu, in razboi cu Mircea Lucescu

Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei, se afla in razboi deschis cu Mircea Lucescu dupa ce tehnicianul celor de la Sahtior Donetk a atacat, din nou, clubul din bulevardul Ghencea.

"Oli" a fost deranjat de remarcile lui Lucescu, ba chiar s-a simtit vizat in mod direct, mai ales ca fusese nominalizat de Mircea Sandu ca viitor selectioner al Romaniei, in locul baiatului antrenorului campioanei Ucrainei.

"Steaua isi va reveni chiar daca Mircea Lucescu a spus ce a spus. Nu e el in masura sa vorbeasca de Steaua, nu a avut nimic in comun cu acest club. N-o fac marile glorii ale acestei echipe...

Mai bine ar fi sa vorbeasca despre echipa nationala, unde e fiul sau antrenor. Performantele Stelei vor fi invidiate in permanenta. Eu nu o sa merg la echipa nationala, sa nu-si faca griji pentru asta. Am spus-o public si am repetat-o, nu stiu de cate ori trebuie sa o repet.

Doar pentru ca sunt eu aici, sa spui lucrul ala... mi se pare deplasat. Eu nu vreau sa iau locul fiului lui", a spus Olaroiu la Dolce Sport.

La modul in care se prezinta, Steaua e o rusine. Sper ca Becali sa inteleaga si sa faca un pas in spate. Dinamo a inteles si se bazeaza pe tineri, asa ar trebui sa faca si cei din Ghencea, nu sa schimbe echipa an de an - declaratia lui Mircea Lucescu.

Nu este pentru prima data cand "Il Luce" se afla in razboi cu oameni marcanti din istoria Stelei, de fiecare data motivul fiind acelasi - o declaratie belicoasa a tehnicianului de la Sahtior care loveste direct in clubul cu care s-a luptat ani buni.

De notorietate sunt disputele sale cu Emerich Ienei, dar si celebra conferinta de presa a lui Hagi, cand acesta, inca in activitate, a venit din Turcia pentru a-l pune la punct pe Lucescu intr-o conferinta de presa incheiata cu "Ai dat-o in bara, nea Mircea!"

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Olaroiu razboi Mircea Lucescu, #Olaroiu ataca Mircea Lucescu, #Mircea Lucescu ataca Steaua , #Sahtior Donetk
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
o sa-l oftice steaua