Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai importanta victorie din cariera

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 08:40
6475 citiri
Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai importanta victorie din cariera

Mircea Lucescu se declara extrem de multumit dupa ce a obtinut cea mai importanta victorie din cariera, echipa romanului, Sahtior Donetk, invingand chiar campioana Europei in exercitiu, Chelsea Londra.

"Il Luce" a analizat partida de pe Donbass Arena, laudandu-si elevii pentru jocul practicat.

"Jocul a decurs asa cum ma asteptam. Inainte de meci am spus ca avem un nivel ridicat si ca putem invinge chiar si echipe de talia lui Chelsea. Este, probabil, unul dintre cele mai bune meciuri facute de noi, poate dupa cel cu Arsenal. Acest lucru nu face decat sa confirme faptul ca echipa este in crestere si ca tinerii nostri se maturizeaza.

Ne-am pregatit bine pentru acest duel, am analizat punctele forte si pe cele slabe ale adversarului. Pot sa spun ca Chelsea de acum este mai puternica decat cea care a castigat Liga Campionilor in sezonul trecut. De aceea, aceasta victorie este cu atat mai importanta pentru noi, am evoluat impotriva unui adversar redutabil. Nu incape nicio indoiala, meritam pe deplin acest rezultat. Diferenta putea fi chiar mai mare, insa Cech a facut minuni in poarta lor.

Per total, sunt multumit de organizarea jocului nostru si de modul in care am facut pressing pentru ca adversarii sa nu poata initia atacuri", a spus Mircea Lucescu dupa meci.

Apoi, antrenorul roman a analizat si situatia din Grupa E a Ligii Campionilor.

"Este o victorie importanta, insa nu am realizat nimic deocamdata. Mai avem de jucat inca trei meciuri in aceasta grupa si stim cu totii ca vor fi extrem de dificile. Sunt sigur ca, in retur, Chelsea va fi mult mai determinata si ne va pune mari probleme.

As vrea sa ii evidentiez si pe cei de la Nordsjaelland. Le-am urmarit meciul cu Chelsea si am ramas impresionat de ei. Au luptat pana la final, desi au fost surclasati, iar taria lor s-a vazut in aceasta etapa, cand au remizat cu Juventus. Deci vom avea un meci dificil in Danemarca, asta ca sa nu mai vorbim despre partida cu torinezii. Avem, astfel, trei partide cruciale in fata noastra, trei meciuri ale caror rezultate nu le poate prezice nimeni", a mai spus tehnicianul Sahtiorului.

Rezultat fabulos pentru Mircea Lucescu in Liga Campionilor: Sahtior a batut-o pe Chelsea

In urma victoriei de marti seara, campioana Ucrainei are sanse mari sa se califice in faza eliminatorie a Champions League, fiind lider detasat in clasamentul Grupei E:

1. Sahtior 7 puncte

2. Chelsea 4 puncte

_________________________

3. Juventus 3 puncte

---------------------------------

4. Nordsjaelland 1 punct

Sahtior Donetk a invins Chelsea in Liga Campionilor, "minerii" lui Mircea Lucescu impunandu-se cu scorul de 2-1 in fata campioanei Europei.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Mircea Lucescu Chelsea Sahtior, #Sahtior Chelsea rezultat, #Mircea Lucescu victorie Chelsea, #rezultate Mircea Lucescu Sahtior , #Sahtior Donetk