Sahtiorul lui Lucescu, victorie superba cu Dinamo Kiev - romanul, reactie violenta la adresa arbitrului (Video)

Luni, 02 Mai 2016, ora 08:08
4947 citiri
Sahtiorul lui Lucescu, victorie superba cu Dinamo Kiev - romanul, reactie violenta la adresa arbitrului (Video)
Foto: Facebook/ FC Shakhtar

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a reusit o victorie de senzatie, duminica, impotriva marii rivale Dinamo Kiev, scor 3-0, echipa care insa deja a castigat matematic titlul de campioana in Ucraina.

Meciul a contat pentru etapa a 24-a, antepenultima, a campionatului, si s-a disputat cu Sahtior in calitate de gazda.

Cu o echipa din care au lipsit multi titulari, Lucescu l-a trimis in teren pe Eduardo, care a marcat doua goluri, in minutele 33 si 78, in timp ce Wellington Nem a inscris in minutul 73.

Reactia lui Lucescu dupa ce i-a pus mainile in piept arbitrului - acuzatii de blat catre Dinamo Kiev

Meciul a fost marcat de duritati, pe final, Stepanenko de la gazde si Yarmolenko de la oaspeti fiind eliminati in acelasi minut, 80, dupa ce fiecare a primit al doilea cartonas galben in urma unei incaierari generale. Cateva momente mai tarziu, a primit cartonas rosu si Kucher, de la Sahtior, acesta fiind aflat pe banca de rezerve, in timp ce Lucescu a fost trimis in tribune pentru proteste.

Pe imagini se poate observa cum romanul a avut o reactie violenta la adresa arbitrului, dupa ce acesta l-a eliminat pe jucatorul aflat pe banca de rezerve. Antrenorul lui Sahtior i-a pus mainile in piept arbitrului si l-a apucat de tricou.

Lucescu a pierdut titlul in Ucraina - premiera negativa pentru roman

In urma acestei partide, Sahtior ajunge la 60 de puncte, in timp ce Dinamo Kiev are 64, insa avand in vedere ca Dinamo va castiga la masa verde meciul din penultima etapa, cu Metalurg Zaporoje, care are probleme financiare, titlul este matematic adjudecat de echipa din capitala Ucrainei.

Aceasta este prima oara in 12 ani de cand Lucescu este la Sahtior cand romanul rateaza titlul doi ani la rand. Romanul a castigat 8 titluri, 5 cupe, 6 supercupe si o Cupa UEFA.

Lucescu mai are insa doua obiective - Europa League si Cupa Ucrainei. In ambele competitii, urmeaza meciul retur din semifinale, dupa egalul din tur - 2-2 pe teren propriu cu FC Sevilla, respectiv 1-1 in deplasare la FC Olexandria.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Mircea Lucescu victorie Dinamo Kiev, #Sahtior victorie Dinamo Kiev, #Lucescu pierdut campionat Ucraina , #Sahtior Donetk
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Sahtiorul lui Lucescu, victorie superba cu Dinamo Kiev"