Toate tunurile pe Mircea Lucescu

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 09:26
7419 citiri
Toate tunurile pe Mircea Lucescu

Mircea Lucescu este condamnat de mai multe persoane din lumea fotbalului romanesc, dupa gestul facut la putin timp de la terminarea meciului dintre FC Barcelona si Sahtior Donetk.

"Spune, ba, ca am luat doua goluri din cauza ta", i-a strigat Lucescu lui Rat, in timp ce fundasul acorda un scurt interviu la TVR 1.

Gestul tehnicianului roman i-a uimit pe toti, pana si pe Rat, obisnuit cu iesirele nervoase ale lui Lucescu: "M-am saturat de el. Mi s-a luat ca tot timpul sa fiu criticat", a exclamat Rat, tot in direct la televiziunea nationala.

Rat, la cutite cu Mircea Lucescu: M-am saturat de el!

Cum era de asteptat, gestul lui Lucescu a facut valva in presa, dar si in randul oamenilor de fotbal din Romania.

"Continuati sa-l laudati pe Lucescu. Vi se pare normal sa-si faca jucatorul de rahat in direct la tv? Unde ati mai vazut asa ceva? Nici macar Mourinho nu-si permite asa ceva. Niciun mare antrenor nu procedeaza asa", a spus Victor Becali la GSP TV.

Nici Ladislau Boloni nu e de acord cu rabufnirea tehnicianului lui Sahtior: "Am tot respectul pentru Mircea Lucescu, care m-a ajutat mereu, dar acum a gresit. Nu critici un jucator la televizor".

Emerich Ienei condamna si el modul in care Lucescu l-a urecheat pe Rat: "Trebuia sa-l certe in vestiar sau intre patru ochi, nu de fata cu toata lumea".

Mircea Lucescu, despre infrangerea cu Barcelona si cearta cu Rat

2004 este anul din care Mircea Lucescu si Razvan Rat colaboreaza la Sahtior Donetk.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Mircea Lucescu cearta Rat, #mircea lucescu, #Razvan Rat, #barcelona Sahtior Liga Campionilor , #Sahtior Donetk