Exclusiv Bomba in fotbal: Se retrage Mircea Lucescu? - Interviu

Miercuri, 27 August 2014, ora 07:16
11299 citiri
Exclusiv Bomba in fotbal: Se retrage Mircea Lucescu? - Interviu
Foto: shakhtar.com

La capatul unui deceniu plin de rezultate notabile, Mircea Lucescu traieste un adevarat cosmar in Ucraina. Pe fondul razboiului izbucnit in Donetk, antrenorul roman spune ca se gandeste tot mai des la retragerea din fotbal.

Stadionul lui Sahtior a fost atacat la finalul saptamanii trecute, iar Lucescu afirma ca "Donetkul a ajuns in mainile unor banditi".

Situatia tensionata din Donbass il face, de altfel, pe Lucescu sa afirme ca ia in calcul tot mai serios varianta retragerii.

"Am trecut prin multe si doream sa-mi inchei cariera intr-un mod diferit. Sunt surprins, intristat si dezamagit de aceasta lume. Admit ca este o perioada in care ma gandesc tot mai des sa inchei aici", spune Lucescu.

Pentru a afla daca spusele lui Lucescu sunt doar rodul unei suparari de moment sau chiar exista varianta retragerii, Ziare.com a stat de vorba cu impresarul antrenorului, Arcadie Zaporojanu.

Agentul FIFA din Republica Moldova a declarat ca este in contact permanent cu Lucescu, insa acesta nu i-a transmis ca se gandeste la retragere.

Totodata, Zaporojanu a precizat ca Rinat Ahmetov il sustine total pe Lucescu pentru a duce la bun sfarsit acest sezon.

Iata interviul acordat Ziare.com de Arcadie Zaporojanu:

Mircea Lucescu s-a declarat extrem de dezamagit de incidentele din Donetk, care au afectat si stadionul lui Sahtior...

Oricine ar fi pe aceeasi lungime de unda. O asemenea bijuterie sa fie tinta unor atacuri, este inacceptabil. Este un razboi total la Donetk. S-a intrecut o limita si conflictul a escaladat.

Domnul Lucescu a vorbit chiar si despre o intentie de a se retrage. V-a transmis si dvs. acest gand?

Discutam tot timpul, dar niciodata nu s-a pus problema de retragere. Este dezamagit, dar nu mi-a spus ca isi doreste sa se retraga. Chiar pun la indoiala veridicitatea acestei declaratii. Ca orice om, nea Mircea este dezamagit de ce se intampla.

Mai are motivatia necesara in aceste conditii?

La cate face pentru Sahtior si la cum tine echipa, merita aplauze la scena deschisa. Eu cred ca mai are multe de castigat in fotbal, iar acest lucru este demonstrat si de rezultatele echipei.

Contractul sau expira in 2015. S-a pus recent problema prelungirii?

Nu, in conditiile actuale nu se mai pune problema. Nici pentru domnul Lucescu, nici pentru jucatorii straini. Toata lumea se gandeste sa se incheie conflictul mai repede. Dar eu cred ca domnul Lucescu isi va duce contractul la bun sfarsit.

Relatia cu Ahmetov cum decurge?

Ei au o comunicare permanenta. Ahmetov il sustine pe toate caile posibile, atat financiar cat si moral. A mutat echipa la Kiev, jocurile se disputa la Lvov. Nu se pune problema unei lipse de comunicare. E o armonie totala. Aceasta implicare a domnului Ahmetov l-a ajutat foarte mult pe Mircea Lucescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Mircea Lucescu retragere fotbal, #retragere Mircea Lucescu, #Mircea Lucescu Arcadie Zaporojanu , #stiri Mircea Lucescu