Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Mircea Lucescu ia o decizie radicala

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 07:45
5725 citiri
Mircea Lucescu ia o decizie radicala

Intr-o discutie pe care a avut-o cu Constantin Anghelache, cel mai bun prieten al sau din lumea fotbalului, Mircea Lucescu si-a manifestat nemultumirea pe care o are fata de modul in care romanii il trateaza.

Conflictul de la distanta pe care l-a avut cu dinamovistul Nicolae Badea l-a marcat pe Mircea Lucescu. Antrenorul lui Sahtior i s-a plans lui Anghelache fata de modul in care este primit in tara.

"Nici n-am ajuns bine aici si s-au trezit sa spuna ca de ce se baga Mircea Lucescu! E clar ca nu ma mai vor prin tara! De fiecare data cand ma intorc se intampla cate ceva", i-a transmis Mircea Lucescu lui Constantin Anghelache.

Ca urmare a ultimului conflict pe care l-a avut, Mircea Lucescu a hotarat sa nu mai activeze in fotbalul romanesc.

"Mircea Lucescu nu va mai ocupa vreo functie de conducere in fotbalul romanesc. Poate doar sa ofere un sfat unor prieteni, atata tot!", a dezvaluit Constantin Angelache.

De la ce a pornit conflictul

Mircea Lucescu si Nicolae Badea s-au contrat de la distanta in urma cu aproximativ zece zile. Conflictul a fost initiat de Mircea Lucescu, printr-o declaratie prin care le cerea lui Nicolae Badea si George Copos sa se retraga din fotbal.

La scurt timp, Nicolae Badea a reactionat in Gazeta Sporturilor: "Sir Alex Ferguson e cam in varsta si poate ar trebui sa lase locul unor oameni noi, din estul Europei! S-o fi plictisit si Ferguson, iar Lucescu ar fi si foarte nou la Manchester!"

Ironia presedintelui din Stefan cel Mare nu i-a picat deloc bine lui Lucescu, care nu mai doreste sa auda de fotbalul romanesc.

C.S.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Lucescu Romania, #mircea lucescu angelache, #constantin anghelache lucescu , #stiri Mircea Lucescu