Mircea Lucescu o avertizeaza pe Dinamo

Marti, 16 August 2011, ora 19:42
1454 citiri
Mircea Lucescu o avertizeaza pe Dinamo

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Sahtior Donetk, ii avertizeaza pe dinamovisti inaintea dublei manse contra echipei Vorskla Poltava.

Tehnicianul campioanei Ucrainei sustine ca Vorskla, pe care o numeste "o echipa surpriza", desi este inferioara ca valoare, trebuie tratata cu maxima seriozitate de "caini".

"Dinamo nu trebuie sa se teama de ceva anume. Poate doar de entuziasmul celor de la Poltava, care este totusi o echipa fara mari valori. E o concurenta mare intre echipe de a face puncte, rating si asta va conta.

Nu cunosc potentialul lui DInamo, am vazut ca au inceput bine acest sezon. Din punct de vedere tehnic, romanii sunt superiori, dar fotbalul ucrainian pune mult accent pe angajamentul fizic.

Terenul este foarte bun, dar publicul nu vine in numar foarte mare in campionat. Ei au foarte multi jucatori luati din Albania. Au inceput mai prost acest campionat, dar si-au revenit si au inceput sa castige in serie. Sunt o echipa surpriza. Nu va fi usor. Daca vor castiga duelurile fizice, individuale, dinamovistii vor castiga", a spus Mircea Lucescu la Digisport.

Partida Vorskla Poltava - Dinamo, contand pentru mansa intai a playoff-ului Europa League, este programata joi si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#mircea lucescu, #Dinamo Bucuresti, #Dinamo Vorskla Europa League , #stiri Mircea Lucescu