Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Mircea Lucescu

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 16:13
2195 citiri
Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Mircea Lucescu

Antrenorul Mircea Lucescu se simte bine dupa interventia chirurgicala suferita duminica si a inceput procesul de recuperare.

Medicii au anuntat ca nu exsita complicatii postoperatorii, dar ca i-au recomandat tehnicianului formatiei Sahtior Donetk sa nu primeasca prea multe vizite.

"Orice vizita presupune un efort. Nu este indicat sa primeasca multe vizite. Trebuie sa mai asteptam.", a precizat purtatorul de cuvant de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Bogdan Popescu.

Antrenorul in varsta de 66 de ani este vizitat momentan doar de membrii familiei, sotia Nely si fiul Razvan, insa marti ii va primi si pe presedintele "minerilor", Sergei Palkin, capitanul Dario Srna si secundul Carlo Nicolini.

Vizita surpriza pentru Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, intr-un grav accident de circulatie in Bucuresti, pe Bulevardul Vasile Milea.

Masina condusa de Mircea Lucescu, o Kia Sorento (inmatriculata pe numele sotiei sale - Nely), a fost lovita, in timp ce vira la stanga, de un tramvai, apoi a fost aruncata pe contrasens, unde a fost lovita din nou, de aceasta data de un autovehicul.

Mircea Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde s-a constatat ca are o contuzie toracica severa, dar si multiple fracturi costale.

Duminica, el a fost supus unei interventii chirurgicale. Medicii au anuntat, in aceeasi zi, ca operatia, efectuata pentru indepartarea din cavitatea toracica a unei cantitati mari de lichid acumulata sub dren, a fost efectuata cu succes.

Dezvaluirile unui vatman: Mircea Lucescu putea muri

Din primele cercetari ale politistilor rezulta faptul ca Mircea Lucescu este singurul vinovat al accidentului, el fiind cel care a virat neregulamentar la stanga, trecand peste linia de tramvai si linia dubla continua.

Recuperea lui Mircea Lucescu decurge bine: Vezi cand va fi externat"

Antrenorul roman a scapat insa de un dosar penal pentru ca a fost singura victima ce a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mircea Lucescu operat, #Mircea Lucescu internat, #noutati Mircea Lucescu, #Mircea Lucescu accident , #stiri Mircea Lucescu