Mircea Lucescu, prezentat oficial la Zenit: Iata ce planuri are

Vineri, 03 Iunie 2016, ora 14:24
3208 citiri
Mircea Lucescu, prezentat oficial la Zenit: Iata ce planuri are
Foto: fc-zenit.ru

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial in calitatea de antrenor al formatiei Zenit Sankt Petersburg. Tehnicianul roman a dezvaluit o parte din planurile pe care le are la Zenit.

In primul rand, "Il Luce" le-a spus rusilor ca isi doreste o echipa ofensiva, asa cum a avut si la Sahtior.

"Sunt foarte fericit pentru ca am facut acest pas si am ajuns la Zenit. Cred ca Zenit, TSKa si, probabil, Sahtior sunt cele mai mari echipe din estul Europei. Sunt sigur ca Zenit este una dintre echipele importante din Europa. Stiu ca ma asteapta multa munca si stiu ca fanii au asteptari mari.

Eu sunt genul de antrenor caruia ii place fotbalul ofensiv. Toate echipele pe care le-am antrenat au inscris multe goluri. Dar ca sa poti face o echipa sa joace astfel trebuie sa ii convingi pe jucatori ca acesta este fotbalul pe care le face placere sa-l practice. Iar pentru a inscrie multe goluri ai nevoie de actiuni sincronizate, automatisme si combinatii, ceea ce nu e usor", a spus Lucescu in cadrul unei conferinte de presa.

Intrebat daca a pregatit deja cateva transferuri, tehnicianul roman a afirmat ca nu s-a gandit la acest lucru, el dorind sa cunoasta mai intai potentialul lotului lui Zenit.

"Pana in momentul de fata nu caut alti jucatori in afara celor care sunt deja la echipa. Perioada de transferuri este deschisa, asa ca avem timp sa analizam ce ne trebuie. Sigur ca ii voi asculta pe toti angajatii clubului, voi asculta toate opiniile. Nu sunt genul de antrenor care vrea anumiti jucatori. Mie imi place sa lucrez cu cei pe care clubul ii pune la dispozitia mea", a mai declarat veteranul antrenor roman.

Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani, cu posibilitatea de prelungire pe inca unul, cu rusii de la Zenit Sankt Petersburg.

Este prima aventura in Rusia a lui "Il Luce" dupa 12 ani petrecuti pe banca lui Sahtior Donetk.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Lucescu antrenor Zenit, #Lucescu planuri Zenit, #Lucescu prezentat Zenit , #Zenit
Comentarii