Presa rusa prezinta 5 motive pentru care Mircea Lucescu "trebuie dat afara de urgenta" de la Zenit

Advertorial
Marti, 18 Aprilie 2017, ora 18:01
19883 citiri
Presa rusa prezinta 5 motive pentru care Mircea Lucescu "trebuie dat afara de urgenta" de la Zenit
Foto: Hepta.ro

Cea mai importanta publicatie de sport din Rusia a publicat cinci motive pentru care Mircea Lucescu ar trebui dat afara "de urgenta" de la Zenit Sankt Petersburg.

Formatia lui "Il Luce" a pierdut si derbiul cu Spartak Moscova si a ajuns la 11 puncte de primul loc, astfel ca rusii scriu ca plecarea sa este iminenta.

Pana in acest moment, miliardarii de la Gazprom nu au facut insa niciun anunt in privinta tehnicianului.

Chiar si asa, cotidianul Sport Express a prezentat cele 5 motive pentru care Lucescu trebuie dat afara de la Zenit, dupa cum urmeaza:

1. Aducerea lui a fost o greseala - De fapt, Lucescu nici nu trebuia sa vina la Zenit. El a fost doar planul B. Mai multe surse au confirmat ca Manuel Pellegrini era prima varianta, dar cum acesta a refuzat s-a ajuns la Lucescu.

2. Calificarea in Liga Campionilor e in pericol - Cea mai buna cale de a rezolva criza este sa-l dai afara pe Lucescu. S-a vazut ce s-a intamplat cu Leicester dupa ce a fost demis Ranieri. Indepartarea lui Lucescu ar trebui sa-i dea putere lui Zenit.

3. A avut numeroase conflicte cu jucatorii - Zvonurile despre certurile din vestiar au aparut inca din toamna lui 2016, cand mai multi jucatori s-au plans de atmosfera creata de roman si de atitudinea acestuia. De asemenea, grupul jucatorilor hispanici nu a fost multumit de inlocuirea democratului Villas-Boas cu severul Lucescu.

4. Echipa nu are o dinamica pozitiva - Pur si simplu, in ultimii ani, echipa nu a parut atat de lipsita de speranta in lupta pentru titlu cum este acum.

5. Pateaza imaginea clubului - Prezenta lui aici dauneaza clubului. Mereu se plange de ceva, dupa fiecare meci. Cu el antrenor, fotbalul din Rusia are de suferit.

Nici agentiile de pariuri nu mai cred in Zenitul lui Lucescu

Pe fondul rezultatelor slabe, la agentiile de pariuri online, Zenit are cota a treia la castigarea titlului - 15. Favorita este Spartak, cu o cota de 1.05 la Unibet.

Lucrurile nu stau mai bine pentru Zenit nici in privinta clasamentului golgheterilor. Un pont bun la pariuri ar fi ca Fedor Smolov (Krasnodar - 13 goluri) sa castige in fata lui Artem Dzyuba de la Zenit (10 goluri). Cota pentru Smolov este 1.5, iar cea a lui Dzyuba este 5, la agentia Unibet.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mircea Lucescu Zenit, #Mircea Lucescu dat afara Zenit , #Zenit