Mircea Rednic a anuntat ce echipa va antrena

Joi, 09 Aprilie 2020, ora 18:05
6466 citiri
Mircea Rednic a anuntat ce echipa va antrena
Foto: Poli Iasi

Antrenorul echipei de fotbal Politehnica Iasi, Mircea Rednic, a declarat, joi, ca ii pare rau ca s-a intrerupt campionatul din cauza pandemiei de COVID-19, in momentul in care formatia sa traversa un moment bun. El a anuntat ca va mai ramane inca un an la Iasi.

Tehnicianul afirma ca in momentul in care se vor relua antrenamentele, jucatorii vor avea nevoie de o reacomodare de cel putin patru saptamani.

''Imi e greu, pentru ca sunt un om de actiune, chiar daca am unde sa ma misc aici in Bucuresti. Si incepusem bine, am simtit grupul bine, eram mult mai implicati, rezultatele au venit si mi-e ciuda ca s-a intrerupt campionatul. Acum sa vedem ce posibilitati avem ca fotbalistii sa ramana in forma. Nu stim cum se va juca, trebuie sa fim pregatiti. Noi am avea nevoie de cel putin patru saptamani ca sa ne prezentam onorabil. Dar jucatorii sunt implicati'', a declarat Rednic in cadrul unei transmisiuni live pe pagina de Facebook a clubului Politehnica Iasi.

Antrenorul se teme ca odata ce ar incepe campionatul s-ar putea produce o tragedie daca unul dintre fotbalisti ar fi infectat cu noul coronavirus: "Nici nu stim daca o sa terminam acest sezon, suntem amenintati ca acum va fi cea mai grea perioada. S-ar putea sa avem o perioada mai dificila. Sa incepem doar de dragul de a incepe eu nu sunt de acord. Am vazut ca si in Belgia s-a luat decizia de a stopa campionatul. S-ar putea sa incepem, fara spectatori. E de ajuns insa sa fie unul singur contaminat si va fi un dezastru. Vedem. Preocuparea noastra este sa ii tinem in priza pe jucatori".

Mircea Rednic, care joi implineste 58 de ani, a intrat in direct cu presedintele clubului Ciprian Paraschiv, caruia i-a transmis ca se gandeste sa continue activitatea si sezonul viitor la Politehnica Iasi.

"Ma gandesc foarte serios sa continui inca un an la Iasi, sunt respectat aici ma simt foarte bine. Am inceput o treaba, am reusit sa formam un grup si sunt sigur ca putem face o treaba buna. Impreuna facem eforturi si din punct de vedere financiar. Oricum, fata de altii noi suntem bine, am luat pulsul cu multi antrenori si stiu care e situatia", a mai spus Rednic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Mircea Rednic Poli Iasi , #stiri Mircea Rednic