Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Rednic socheaza: Dinamo n-a vrut sa castige titlul

Joi, 26 Noiembrie 2009, ora 12:06
1925 citiri
Rednic socheaza: Dinamo n-a vrut sa castige titlul

Mircea Rednic pune pierderea titlului de catre Dinamo, in sezonul trecut, pe seama nedorintei de a-l castiga a jucatorilor, conducatorilor, dar si persoanelor apropiate clubului.

"Traiesc si acum cu impresia ca, in ultimele trei etape de campionat, nu s-a mai vrut castigarea titlului. Nu pot detalia, dar asta simt, e parerea mea. Ce sa mai crezi, cand auzi declaratii, ca aceea a lui Giovani Becali, care spunea ca a fost revansa lui si a lui Dan Petrescu, pentru ce a fost la Rapid? De asta am si plecat, nu-mi mai placea ce se intampla in fotbalul romanesc", a spus Rednic pentru editia tiparita a cotidianului Prosport.

Intrebat care este parerea lui despre Gabi Tamas, Mircea Rednic a raspuns: "N-as mai vrea sa vorbesc de el. El, oricum, nu mai era pe lista mea, cand eram eu antrenor. Pana la urma, sefii lui Dinamo vad ca au ajuns la vorbele mele. Ce le spuneam eu, acum un an, doi, lui Nicolae Badea sau lui Cristi Borcea? Vad ca acum fac si ei liste, sa se desparta de acei jucatori, dar au mai pierdut sase luni. Bine, eu si atunci jucam cu sapte-opt jucatori pe care nu-i aveam in lista mea, dar asta este..."

"Nu mai vreau la Dinamo"

Chiar daca a avut performante la Dinamo, tehnicianul ajuns la varsta de 47 de ani nici nu mai vrea sa auda de o eventuala reintoarcere la clubul din Soseaua Stefan cel Mare.

"Dupa tot ce mi s-a intamplat acolo, nu ... Retineti, cand m-au gonit, am renuntat la un an de contract, fara pretentii! I-am lasat pe ei sa scrie ce vor in hartii, sa treaca ei data, suma, tot... Au trecut ce suma au vrut si degeaba, ca tot nu mi-au dat banii! Cum sa ma mai intorc?", a declarat Rednic.

Doua sezoane a pregatit-o Rednic pe Dinamo, in 2006/2007 si 2008/2009, in primul dintre ele reusind sa castige titlul.

Rednic a lamurit, apoi, si situatia atacantului Seydou Doumbia (Coasta de Fildes/Young Boys Berna), pe care l-a avut in probe la Rapid si care acum a ajuns sa fie cotat la 10 milioane de euro.

"Eu l-am bagat sa-l vad undeva pe la Rapid II sau la echipa mica, pe un teren sintetic. Dar omul abia venise din Japonia, era frant, abia statea in ghete. Nu puteam sa ma pronunt sa-l luam, doar dupa un joc. Iar noi a doua zi am plecat in Portugalia si n-a putut veni cu noi, ca nu avea viza", a precizat "Puriul".

In prezent, Mircea Rednic este liber de contract, dupa ce angajamentul sau cu Alania Vladikavkaz a expirat.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#Mircea Rednic, #Dinamo Bucuresti , #stiri Mircea Rednic