Rednic: Suntem cei mai buni

Duminica, 22 Martie 2009, ora 20:21
1009 citiri
Rednic: Suntem cei mai buni

Mircea Rednic a fost apucat de euforie dupa succesul cu Gloria Buzau. Victoria cu 3-1 in fata codasei din Liga I i-a dat aripi tehnicianului dinamovist, care a decretat ca are cea mai buna echipa.

"Buzaul a vrut, dar trebuie sa mai si poti. Am vazut azi un stadion ros-albastru, probabil s-au gandit sa mai ajute Steaua un pic. Nu mai dati ca Dinamo e dusa de arbitri pe primul loc! Am cea mai buna echipa. Arbitrii nu au legatura cu pozitia lui Dinamo. Rapid e o candidata serioasa la titlu. Au avut sansa sa nu aiba presiune. Cred ca meciul cu ei e foarte important. Daca batem, facem un pas mare spre titlu", a spus Mircea Rednic.

Claudiu Niculescu a comentat si el lupta pentru titlu, afirmand ca meciul din etapa viitoare cu Rapid este decisiv.

"Conteaza foarte mult pentru moralul nostru aceasta victorie, ne-am descatusat. Ne prinde bine acest succes, tinem dusmanii la distanta. Daca batem Rapidul scoatem un adversar din lupta pentru titlu. Chiar daca Cristi Borcea nu a fost langa noi a trait la intensitate maxima partida. Nu ne-am temut de acest meci am fost foarte concentrati, asa cum trebuia sa fim la toate partidele. Am crezut ca daca suntem Dinamo putem sa jucam cu varful piciorului si calcaiul si sa batem, dar ati vazut ce am patit. Rednic ne-a zis inainte de meci sa ridicam capul, sa ne concentram la meci, ca suntem valorosi", a comentat Niculescu.

Dinamo a castigat meciul cu Gloria Buzau din etapa a 21-a a Ligii I cu 3-1 si da semne de revenire dupa startul gresit din acest retur de campionat.

Formatia lui Rednic s-a distantat dupa aceasta victorie in fruntea clasamentului, avand 4 puncte mai mult decat Unirea Urziceni, in timp ce buzoienii raman pe ultimul loc in clasament, cu 6 puncte.

Guvernul a făcut anunțul mult așteptat! Două stadioane de aproape 1.5 miliarde de lei se vor construi în România
Guvernul a făcut anunțul mult așteptat! Două stadioane de aproape 1.5 miliarde de lei se vor construi în România
Executivul a aprobat, joi, hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Construire Stadion cu capacitate de 30.000 locuri, Str. Ştefan...
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
EXCLUSIV. Anunț neașteptat despre antrenorul lui Dinamo. Fostul oficial îl apără pe Ovidiu Burcă
Fostul recrutor al lui Dinamo, Octavian Marin, a explicat ce impact au avut la echipă antrenorii din acest sezon, Ovidiu Burcă și Zeljko Kopic. Octavian Marin crede că criticile care s-au...
#Mircea Rednic, #Dinamo, #gloria buzau , #stiri Mircea Rednic
Comentarii
G
grecu
rank 1
toata lumea stie asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!