Ziare.com

Mircea Sandu explica "marea impacare" cu Gica Popescu

Joi, 22 Septembrie 2011, ora 20:14

   

Mircea Sandu explica "marea impacare" cu Gica Popescu
Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a explicat, joi, cum a decurs "marea impacare" cu Gica Popescu.

Cei doi, aflati pe pozitii diferite inca de cand au candidat unul impotriva celuilalt la alegerile pentru sefia FRF, au ingropat securea razboiului, "Baciul" fiind propus de forul condus de Sandu pentru un loc in Comisia de Disciplina a UEFA.

"Odata cu plecarea lui Lupescu la UEFA, locul de membru in Comisia de Disciplina apartinand Romaniei, i-am convocat intr-un comitet de urgenta pe Dragomir si Octavian Goga si le-am spus ce propunere am pentru acest post, pe Gica Popescu.

De ce Popescu? Pentru ca are 115 meciuri la nationala, pentru ca a castigat titluri, pentru ca nu este un om implicat in antrenorat ca sa nu aiba timp sa se miste... era, ca sa spun asa, un loc al lui pentru aceasta activitate. Important este ca un om valoros al fotbalului romanesc, cum a fost si Lupescu, este propus pentru acest post de membru al Comisiei de Disciplina", a spus Sandu la GSpTV.

Gica Popescu va fi noul reprezentant al Romaniei in Comisia de Disciplina a UEFA.

M.D.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 993 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor