Mircea Sandu anunta o noua Generatie de Aur la nationala

Luni, 29 August 2011, ora 07:30
2954 citiri
Mircea Sandu anunta o noua Generatie de Aur la nationala

Perioada foarte slaba prin care trece prima reprezentativa a Romaniei nu-l sperie pe Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) fiind de parere ca in 2015 vom avea din nou o nationala care sa se bata cu marile puteri.

"Noi speram ca in urmatorii cinci ani, prin pasii pe care ii facem in ultimul timp, fotbalul romanesc sa se regaseasca la nivelul anilor 90. In 2015 veti vedea o echipa nationala care va fi crescut mult.", a declarat oficialul FRF pentru Pro TV Magazin.

"Nasul" a analizat din nou situatia lui Adi Mutu si Gabi Tamas, jucatori exclusi de la nationala dupa scandalul din San Marino.

"Eu il sustin pe Piturca in tot ceea ce face. Daca el va decide la un moment dat sa-i cheme la echipa nationala, voi fi de acord. Am discutat cu Piturca, iar obiectivul lui este reconstructia echipei nationale. Are la dispozitie un numar de ani. Ambitia lui o cunosc. Este aceea de a obtine rezultate favorabile la fiecare meci.

Problema nu este decat a lor. Daca ei il conving pe antrenor ca ceea ce au facut a fost un gest care nu se va mai repeta, poate ca Piturca va avea o alta pozitie pe parcursul acestor preliminarii sau la startul urmatoarelor. Este vorba despre atitudine aici. Nu poti sa faci o echipa nationala asa. Cand ai numai 48 de ore la dispozitie, in loc sa pregateasca meciul, sa fie niste exemple, se remarca in sens negativ. Nu poti accepta asa ceva!", a mai spus Sandu.

Pentru Romania urmeaza doua meciuri extrem de importante in preliminariile Campionatului European din 2012, cu Luxemburg si Franta.

Lotul Romaniei pentru meciurile cu Luxemburg si Franta

Intalnirea cu Luxemburg e programata pe 2 septembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg, in timp de disputa cu Franta va avea loc pe 6 septembrie, de la ora 21:30, pe National Arena din Bucuresti.

Ambele meciuri vor fi transmise in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Mircea Sandu, #nationala Romaniei, #generatia de aur , #nationala