Dezvaluire socanta: Mircea Sandu, blat cu nepotul sefului FIFA?

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 12:03
5915 citiri
Dezvaluire socanta: Mircea Sandu, blat cu nepotul sefului FIFA?

Mircea Sandu e bun prieten cu presedintele FIFA, Sepp Blatter, alaturi de care se afla inca din 1998 de cand a preluat sefia forului mondial.

Site-ul fin.ro vine luni cu o dezvaluire care ar putea da o explicatie a relatiei apropiate pe care o au ce doi.

Sursa citata sustine ca Federatia Romana de Fotbal a cedat drepturile de retransmitere a partidelor echipei nationale de pe teren propriu, in valoare de cateva milioane de euro, catre o companie internationala al carei presedinte si director general este nimeni altul decat nepotul lui Joseph Blatter, Philippe.

Contactat de sursa citata, Mircea Sandu a declarat vizibil iritat: "Va dati seama ca este un contract confidential si nu va pot da detalii. De ce nu va raspund aia de la companiile de stat...? Veniti sa ne luati pe noi la intrebari? Ar trebui sa mergeti sa vedeti si dumneavoastra cum este in strainatate cu aceste contracte de marketing sa nu mai puneti intrebari din astea. Si pana la urma care este problema daca lucram cu aceeasi firma. Nici nu stiam ca este o societate in care presedinte este nepotul lui Joseph Blatter".

"Chiar nu intelegeti ca aceste contracte sunt confidentiale. Contractul are o vechime de vreo 12 ani si se reinnoieste cand vrem noi", a continuat acesta.

Site-ul fin.ro merge mai departe si sustine ca acesta colaborare reprezinta si motivul vizitei lui Joseph Blatter in Romania, in urma cu o luna, dar si a banilor primiti de Federatia Romana de Fotbal de la FIFA pentru construirea Centrului Tehnic al FRF si al Centrului de Fotbal Mogosoaia.

"Stiu ca intelegerea asta are la baza mai multe aspecte. O chestiune e legata de turneele de juniori private care se organizeaza cu sprijinul companiei Infront la care sunt invitate tarile de la care au primit aceste drepturi de televizare si de marketing dincolo de granitele tarii. O alta problema este legata de sprijinul pe care il primeste Federatia de la forurile internationale. Vedeti banii veniti pentru realizarea acestor centre sportive, cum sunt cele de la Mogosoaia sau Buftea. Cam asa se inchide cercul", spune un fost colaborator al Federatiei Romane de Fotbal.

Infront Media are o cifra de afaceri de 600 milioane de euro si este una dintre cele trei mari companii ce domina piata internationala a drepturilor sportive, alaturi de IMG si Sportlive.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Sandu, #nepot Sepp Blatter, #relatie FRF Fiffa, #Sepp Blatter presedinte FIFA , #presedinte FRF