FRF ia masuri impotriva blaturilor

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 17:00
2199 citiri
FRF ia masuri impotriva blaturilor

Presedintele FRF, Mircea Sandu, si presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania, Liviu Popovici, au semnat un protocol de colaborare referitor la executarea planului de masuri privind prevenirea si combaterea trucarii meciurilor.

"In executarea Planului de masuri privind prevenirea si combaterea trucarii meciurilor, aprobat de Comitetul Executiv al F.R.F. la 17 februarie 2012, in data de 25 mai 2012, domnul Mircea SANDU, presedintele Federatiei Romane de Fotbal si domnul Liviu POPOVICI, presedintele Romanian Bookmakers - Asociatia Organizatorilor de Pariuri din Romania, au semnat Protocolul de colaborare intre cele doua entitati.

Documentul are ca obiect initierea si desfasurarea de actiuni comune pentru prevenirea si combaterea manipularii rezultatelor jocurilor de fotbal, precum si a fraudelor comise in sistemul de pariuri sportive pe aceasta baza.

Protocolul prevede drepturile si obligatiile F.R.F. si Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania si vizeaza, in principal, realizarea unui schimb operativ de informatii privind meciurile suspecte de a fi trucate, plasarea sau incercari de plasare de pariuri frauduloase, precum si persoanele implicate in pariurile respective.

Documentul a fost incheiat pe o perioada de cinci ani, cu posibilitatea prelungirii valabilitatii acestuia pe o perioada identica", se arata intr-un comunicat remis de Federatia Romana de Fotbal.

Mai multe partide din Liga 1 si Liga 2 au fost suspectate de blat in sezonul recent incheiat, cele din esalonul secund facand si obiectul unei anchete UEFA.

C.F.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#FRF masuri blaturi, #blaturi Liga 1, #Mircea Sandu FRF , #presedinte FRF