Mircea Sandu a rabufnit: Avem de-a face cu un nesimtit

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 16:55
4030 citiri
Mircea Sandu a rabufnit: Avem de-a face cu un nesimtit

Atacat la mijlocul saptamanii trecute de presedintele gruparii Dunarea Galati, Auras Brasoveanu, Mircea Sandu, presedintele FRF, a dat o replica dura in cursul zilei de luni.

Brasoveanu l-a acuzat pe Sandu ca vrea sa distruga echipele din Liga 2 prin impunerea procesului de licentiere, o masura prin care vrea sa "manipuleze competitia sportiva".

Vadit deranjat de aceste acuzatii, "Nasul" l-a contrat dur pe Brasoveanu si l-a amenintat cu o plangere la Comisia de Disciplina a LPF.

"Acest domn Auras Brasoveanu e un nesimtit. Ce-a declarat dumnealui saptamana trecuta e minciuna sfruntata, dezinformare si jignire. E fals tot ce a spus acest atotstiutor. Nu calcam pe nimeni pe grumaz, ci contribuin la imbunatatirea infrastructurii fotbalului din ligile inferioare si nu numai. Majoritatea cluburilor din Liga 2 au datorii mari la stat. Il anunt pe Brasoveanu ca tarile nordice si germane au licentiat chiar si echipele feminine.

Acest impertinent nici nu stie ce vorbeste. Niciun club nu trebuia sa primeasca vreun ban de la Hattrick. Era vorba sa refacem niste terenuri pentru mai multe cluburi din Liga 2. Doar trei cluburi s-au inscris, Delta Tulcea, FCM Bacau si Mioveni. Acest individ a depus o hartiuta, nici un dosar absolut nimic. O sa-l dau la Comisia de Disciplina pentru ca jigneste, calomniaza si habar nu are pe unde merge. Asta asa ca sa vedeti cu cine avem de-a face", a declarat Sandu intr-o conferinta de presa.

Atac dur la adresa FRF: "Ne dau in cap si ne calca pe grumaz"

"Toata lumea se chinuie, se zbate sa gaseasca solutii, iar ei in loc sa ne sustina, ne dau in cap si ne calca pe grumaz. Este o incercare de manipulare a competitiei sportive. Vor neaparat sa reduca numarul de echipe si incearca sa o faca prin impunerea licentierii, stiind ca prin regulament nu au cum. UEFA impune licentierea doar la echipele din cupele europene", este declaratia care l-a scos din sarite pe seful FRF.

Pentru sezonul in curs, cluburile din liga a doua n-au avut nevoie de licenta, insa Federatia Romana de Fotbal a decis sa o introduca incepand cu 2013.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mircea Sandu FRF, #scandal Sandu Brasoveanu FRF, #licenta liga 2 , #presedinte FRF