Mircea Sandu ii ameninta pe argentinieni cu FIFA! Iata scrisoarea trimisa de FRF

Marti, 26 Iulie 2011, ora 14:18
3817 citiri
Mircea Sandu ii ameninta pe argentinieni cu FIFA! Iata scrisoarea trimisa de FRF

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, i-a trimis o scrisoare conducatorului forului argentinian, Julio Grondona, prin care il roaga sa respecte intelegerea stabilita in urma cu un an.

Totodata, "Nasu'" il ameninta pe Grondona cu FIFA si cu eventualele despagubiri pe care federatia de la Buenos Aires ar urma sa le plateasca daca va refuza sa se prezinte la Bucuresti pentru meciul cu Romania programat la 10 august.

Iata scrisoarea:

"Draga domnule presedinte,

Saptamina trecuta, pe 21 iulie 2011, v-am trimis o scrisoare in urma articolelor aparute in presa din Argentina si Romania, conform carora amicalul Romania - Argentina, programat pentru 10 august 2011, data oficiala FIFA, ar putea sa nu se joace.

Meciul mentionat mai sus este partida cu care se va inaugura National Arena, stadion cu o capacitate de 55.000 de locuri si care va fi, in urma unei decizii a Comitetului Executiv al UEFA, gazda finalei Europa League pe 9 mai 2012.

Luand in considerare faptul ca presa din Romania a "explodat" dupa ce in urma cu cateva ore pe site-ul federatiei argentiniene a aparut un comunicat prin care ati decis sa suspendati meciul fara a ne anunta, ma folosesc de aceasta oportunitate sa va atrag atentia asupra faptului ca toata Romania asteapta cu emotii mari acest meci amical. Vreau sa va informez ca 90% din biletele pentru meciul mai sus mentionat s-au vindut, un lucru care pune o presiune uriasa pe FRF din partea fanilor.

Va rog, domnule presedinte, sa analizati situatia si sa respectati contractul semnat de ambele parti (incluzand aici si prezente la Bucuresti a unor jucatori ca Messi, Tevez, Higuain, Mascherano, etc), asa cum a facut-o FRF platind deja primele doua rate din suma ceruta si rezervand cu luni bune inainte camere la Hotelul Marriott din Bucuresti pentru delegatia dumneavoastra, plus alte eforturi uriase facute de Consiliul Local al Capitalei pentru ca lucrarile la stadion sa fie incheiate si nivelul organizarii sa fie unul foarte ridicat.

Daca federatia argentiniana va refuza in continuare sa joace acest meci, vom considera aceasta decizie un abuz si o incalcare majora a contractului mai sus mentionat, care ne va forta sa inaintam o plangere la FIFA si sa cerem daune substantiale.

Va asigur, domnule presedinte, ca fanii din Romania si FRF asteapta cu nerabdare raspunsul dumneavoastra, un raspuns care speram sa fie pozitiv."

Argentina a anulat amicalul cu Romania

Federatia Argentiniana de Fotbal a anuntat ca meciul amical pe care nationala lui Messi trebuia sa-l joaca cu Romania, la 10 august, a fost anulat.

Federatia Argentiniana a decis luni noapte sa ii rezilieze contractul selectionerului Sergio Batista. Oficialii au anuntat si anularea amicalului cu Romania, care urma sa aiba loc pe 10 august, la Bucuresti.

Mircea Sandu: Negociem cu Portugalia

In replica, presedintele FRF, Mircea Sandu, incearca sa convinga nationala Portugaliei sa renunte la amicalul cu Luxemburg pentru un meci cu selectionata lui Victor Piturca.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Mircea Sandu, #FRF, #amical romania argentina anulat , #presedinte FRF