Ziare.com

Mircea Sandu il pune la punct pe Craciunescu

Marti, 17 Ianuarie 2012, ora 22:52

   

Mircea Sandu il pune la punct pe Craciunescu
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, l-a pus la punct pe Ion Craciunescu, dupa ce seful arbitrilor afirmase ca institutia pe care o conduce este independenta de cele doua foruri care guverneaza fotbalul romanesc.

Iata comunicatul FRF:

"In ceea ce priveste reglementarile fotbalistice nationale, evocam prevederile art. 3 din Regulamentul de Organizare si Desfasurare a Activitatii Arbitrilor de Fotbal, "Comisia Centrala a Arbitrilor este organizata si functioneaza ca organism de specialitate in subordinea directa a FRF cu caracter permanent, autonoma din punct de vedere organizatoric, tehnic, economic si administrativ potrivit prevederilor din Statutul FIFA....".

Acestea, coroborate cu dispozitiile art. 35 alin. 1 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal ("Comitetul Executiv conduce activitatea FRF intre Adunarile Generale"), duc la concluzia lipsita de echivoc ca CCA ESTE SUBORDONATA COMITETULUI EXECUTIV AL FRF, deciziile acestuia fiind obligatorii pentru Comisia Centrala a Arbitrilor, asa cum sunt pentru toate Comisiile FRF prevazute de Statutul amintit (fie ca ele sunt autonome, federale sau jurisdictionale), ca si pentru toti membrii afiliati ai FRF.

Concluzionand, aidoma tuturor Comisiilor si membrilor afiliati, CCA are in egala masura obligatia de a se supune acestor decizii si de a respecta in totalitate Statutul FRF si, implicit, deciziile Comitetului Executiv al FRF", se arata in comunicatul forului condus de Mircea Sandu.

Sandu si Dragomir pregatesc mazilirea lui Craciunescu. Actul I, fara TV

"Nu ne intereseaza pe noi problemele Ligii Profesioniste de Fotbal. Liga este un organism autonom in cadrul Federatiei Romane de Fotbal, asa cum si CCA e un organism autonom in cadrul aceluiasi for. Nu exista nici un grad de subordonare intre CCA si LPF. Dansii pot sa faca ce vor. CCA-ul are un regulament dupa care se conduce.", declara Craciunescu in urma cu cinci pentru Ziare.com.

Craciunescu se revolta impotriva lui Dragomir

Presedintele CCA se opune vehement aducerii arbtrilor straini in Liga 1, cerere formulata atat de patronii mai multor cluburi din primul esalon, cat si de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

C.F.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3319 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

De ce vor sa-l mazileasca pe Craciunescu?!

Ca e cinstit? Nu mai merg aranjamentele de la pariuri si pronosport?!
E...au trecut sarbatorilor,vor oficialii FRF sa-si faca plinul!

 

"Ziaristul" CF e un ***

Craciunescu n-a afirmat ca CCA este independenta de "cele doua foruri, analfabet mic. A declarat, conform unui articol semnat tot de tine, "Comisia Centrala a Arbitrilor este total independenta fata de Liga Profesionista de Fotbal." Ceea ce e adevarat, jumate de repetent. Iar Mircea Sandu nu-l "pune la punct", ci precizeaza exact ce declarase si Craciunescu: CCA e un organism autonom, in subordinea FRF. Vrei sa-ti desenez?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor