Mircea Sandu, inca un dosar la DNA! Judecatorii l-ar putea suspenda din functie!

Joi, 27 Iunie 2013, ora 11:02
2891 citiri
Mircea Sandu, inca un dosar la DNA! Judecatorii l-ar putea suspenda din functie!

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), s-a ales cu un nou dosar la DNA si ar putea fi suspendat din functie de Judecatoria Sectorului 2.

Universitatea Craiova i-a sesizat din nou pe procurorii anticoruptie cu privire la alte infractiuni comise de Mircea Sandu. De data aceasta, echipa lui Adrian Mititelu sustine ca seful fotbalului romanesc a sprijinit infiintarea unei noi echipe in Banie si sa-i acorde acesteia locul din Liga 2 oferit Stiintei.

"FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA a sesizat, in urma cu cinci zile, Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti si, totodata a informat presedintele compeltului de judecata din dosarul nr 18983/300/2013 al Judecatoriei Sector 2 Bucuresti, savarsirea de catre Mircea Sandu si Federatia Romana de Fotbal a altor infractiuni la adresa UNIVERSITATII CRAIOVA: initiere si constituire de grup organizat, abuz in serviciu, in forma continuata, cu consecinte deosebit de grave, instigare la abuz in serviciu.

In fapt, FRF, prin inculpatul Sandu Mircea, impreuna cu numitul Andrici Adrian, din Suceava si alte persoane din Craiova, impreuna cu functionari ai Registrului Comertului Bucuresti, au initiat, in mod fraudulos, constituirea unei persoane juridice cu nume similar cu al UNIVERSITATII CRAIOVA, cu scopul declarat de a o inscrie abuziv in Liga a II-a fotbalistica a tarii, in locul adevaratei echipe de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA!

Aceasta initiativa a fost pusa la cale cu mai mult timp in urma si s-a bazat pe eliberarea unor documente frauduloase de catre Registrului Comertului Bucuresti. In prezent, infiintarea acestei persoane juridice a fost blocata, in mod legal!", se arata intr-un comunicat de presa.

Oltenii au solicitat Judecatoriei Sectorului 2, acolo unde se judeca dosarul dezafilierii Craiovei, "masuri preventive" impotriva sefului FRF.

"Avand in vedere si aceste fapte penale savarsite de inculpatii Mircea sandu si FRF, in continuarea celor savaarsite deja impotriva UNIVERSITATII CRAIOVA, am solicitat atat DNA, cat si presedintei completului de judecata al dosarului nr 18983/300/2013 al Judecatoriei sector 2 Bucuresti, sa se ia, de urgenta, masuri preventive, pentru a preintampina noi infractiuni ale inculpatului Sandu Mircea!"

Oltenii pregatesc o lovitura devastatoare pentru Adrian Mititelu

Masura preventiva dispusa de magistrati nu poate fi decat suspendarea din functie a lui Mircea Sandu pentru ca acesta sa nu mai poata influenta revenirea in fotbal a Universitatii Craiova.

Totusi, autoritatile locale din Banie se gandesc serios sa renunte la colaborarea cu Adrian Mititelu si sa sprijine sectia de fotbal a Clubului Sportiv Universitatea Craiova, aceasta echipa urmand a fi inscrisa in Liga 2.

M.D.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Mircea Sandu dosar DNA, #Mircea Sandu ancheta DNA, #Mircea Sandu suspendat FRF , #presedinte FRF