Mircea Sandu, reales presedinte al FRF

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 25 Ianuarie 2010, ora 13:10
4097 citiri
Mircea Sandu, reales presedinte al FRF

Mircea Sandu a obtinut un nou mandat in fruntea Federatiei Romane de Fotbal, el fiind reales de membrii Adunarii Generale cu o larga majoritate.

Rezultatul final al scrutinului de luni nu lasa loc dubiilor, "Nasul" strangand 192 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Constantin Iacov, doar 67.

Fostul si viitor conducator al fotbalului romanesc a tinut sa-si felicite contracandidatul, insa nu a scapat momentul pentru a-l "intepa", declarand ca Iacov a avut sustinere politica.

"Il felicit pe Constantin Iacov. Un rezultat meritoriu pentru cineva care a avut o campanie de doar o luna. Nu stiu daca a avut si sustinere politica, probabil ca da", a spus Sandu dupa vot.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost entuziasmat de victoria "Nasului" pe care l-a numit cel 'traznet' sef de federatie.

"Nici eu nu il bateam pe Sandu! E cel mai 'traznet' presedinte de Federatie din toate timpurile", a comentat Dragomir la finalul alegerilor.

Sedinta Adunarii Generale ne-a aratat un Mircea Sandu slabit, semn ca boala teribila si tratamentul efectuat la clinica oncologica din Nisa si-au pus amprenta asupra presedintelui FRF. De altfel, acesta va pleca dupa alegeri in Franta, pentru a continua lupta cu maladia.

Mai jos puteti urmari intreaga desfasurare a sedintei Adunarii Generale, minut cu minut:

13.00 - urmeaza votul pe sectiuni pentru alegerea Comitetului Executiv.

12.50 - Mircea Sandu a fost reales in functia de presedinte al FRF. Rezultatul final nu lasa loc dubiilor, 192 de voturi pentru Sandu si doar 67 pentru Iacov!

12.42 - Procesul de votare s-a incheiat. Urmeaza numararea si validarea buletinelor de vot.

11.50 - Incepe votul. Sandu si Iacov au fost invitati sa paraseasca sala.

11.48 - Mircea Sandu ii raspunde contracandidatului sau si anunta realizarile sale in fruntea FRF: "In 20 de ani, am realizat 1.860 de partide ale echipei nationale."

11.37 - Constantin Iacov isi incepe discursul. Candidatul este ironizat de Dumitru Dragomir in momentul in care lauda realizarile LPF si alocutiunea ii este intrerupta brusc de Mircea Sandu care il anunta ca timpul a expirat.

11.35 - Trezorierul FRF, Vasile Filimon, a prezentat capitolul "alte cheltuieli din buget": 50.000 pe an euro utilitati la Casa Fotbalului si la Centrul Mogosoaia; 250.000 euro pe an intretinere si reparatii; 200.000 euro pe an combustibil pentru cele 17 masini aflate in proprietatea FRF; 50.000 euro pe an cheltuieli program internet pentru sistemul FRF AJF.

11.25 - Sandu a atacat apoi articolele din presa care spuneau ca dineul organizat luni seara ar fi fost mita electorala.

11.24 - Mircea Sandu a luat cuvantul si a raspuns acuzelor contracandidatului sau. "Nasul" a dezvaluit ca FRF are 117 angajati cu contract de munca, un fond de salarii de 2.310.000n de euro, remuneratia lunara medie fiind de 764 de euro.

11.17 - Marius Stan, Sebastian Iovanescu si Mihai Prunaru au fost alesi in comisia de validare a voturilor.

10.55 - Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au sosit in sala in care este organizata Adunarea Generala.

10.35 - Cristi Borcea si Marius Stan au fost desemnati reprezentantii cluburilor din Liga I in Comitetul Executiv al FRF

10.15 - Presedintii de cluburi incep sa soseasca la sediul FRF

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#alegeri FRF 2010, #alegere presedinte FRF, #Mircea Sandu reales, #Mircea Sandu presedinte FRF , #presedinte FRF