Mircea Sandu si-a desemnat urmasul la FRF

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 08:29
6348 citiri
Mircea Sandu si-a desemnat urmasul la FRF

Presedintele Mircea Sandu isi pregateste iesirea din fotbal si se pare ca si-a ales deja urmasul la sefia Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Acesta nu este Gica Popescu, fostul contracandidat al "Nasului" la sefia forului, ci tot o persoana care activeaza de ani buni la FRF, Dumitru Mihalache.

Potrivit site-ului gsp.ro, "Meche", a fost cel care l-a insotit pe actualul sef al FRF la intalnirea cu reprezentantii ligilor inferioare, unde a prezentat planul pentru restructurarea fotbalului romanesc.

"E o varianta mai veche, dar, cum se apropie iesirea din scena a lui Sandu, trebuie sa inceapa deja sa se lege strategia pentru impingerea lui 'Meche' in fata", a afirmat unul dintre participantii la evenimentul de marti pentru sursa citata.

Modificari importante in fotbalul romanesc

"Majoritatea votantilor vin din liga a doua si a treia, astfel ca 'Nasul' il scoate la inaintare de fiecare data cind se reunesc toti oamenii din tara", a dezvaluit o alta persoana aflata la Mogosoaia.

Cine este Mihalache?

In varsta de 61 de ani, "Meche" se afla in structura federatiei de 13 ani. Actualmente director de programe al FRF si observator UEFA, acesta a condus Comisia de Organizare a finalei Europa League de la Bucuresti si a fost si sef al departamentului Competitii.

Pana sa ajunga la FRF, Dumitru Mihalache a fost presedinte al Federatiei Romane de Rugby intre 1998 si 2001.

Mircea Sandu ocupa functia suprema la FRF din 1990, dar a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat.

Si Dragomir isi pregateste iesirea

Vantul schimbarii bate si la Liga Profesionista de Fotbal, acolo unde se pregateste intrarea in scena a unui nou presedinte. Mitica Dragomir, aflat in functie de aproape 17 ani, ar vrea sa-l instaleze in fruntea LPF pe dinamovistul Ionel Danciulescu.

Urmas surpriza pentru Dragomir la LPF! Mitica pleaca in 2013

Numirea acestuia in locul lui "Corleone" depinde insa de negocierile pe care atacantul le va purta pentru un nou contract cu gruparea din Stefan cel Mare.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Sandu urmas FRF, #Dumitru Mihalache presedinte FRF, #Sandu plecare FRF , #presedinte FRF