Unul dintre cei mai bogati romani matura pe jos cu Mircea Sandu

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 13:14
3627 citiri
Unul dintre cei mai bogati romani matura pe jos cu Mircea Sandu
Foto: Sport Total FM

Unul dintre cei mai bogati romani care a investit in fotbalul din tara noastra matura pe jos cu fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu.

Adrian Porumboiu, patronul defunctei FC Vaslui, a reactionat extrem de dur dupa ce "Nasul" a declarat ca vrea sa-l puna in legatura cu autoritatile locale din Ploiesti, pentru a prelua Petrolul.

"Mi se pare ca lumea s-a intors cu susu-n jos: de unde si pana unde asa ceva? Petrolul este o scorneala a lui Mircea Sandu si habar nu am ce l-a indemnat sa asocieze numele meu la povestea asta! Nici nu am mai discutat cu el de mult iar atunci cand am facut-o nu am pronuntat, niciunul, numele echipei Petrolul! Echipa care are patron, are conducere, sta foarte bine in clasament, nu stiu de unde si pana unde atata nebunie!", a rabufnit Porumboiu intr-un interviu acordat ph-online.ro.

De asemenea, el dezvaluie ca nu este prima data cand Mircea Sandu incearca sa-l directioneze catre o echipa sau alta.

"Poate sa fie si o mica explicatie, dar nu m-am mai gandit la asta! Faptul ca, pe intreaga perioada a mandatului sau, in timp ce eu bagam in fotbal, la Vaslui, 40 si ceva de milioane de euro pentru a forma si performa cu o echipa curata, creatie proprie, acoliti de-i sai, din cancelarii sau comisii, arbitraj si te miri unde, imi puneau talpi peste talpi si ma opreau sa ma bucur de castigarea vreunui trofeu! Acum, vezi Doamne, ma ajuta in acest fel, ma recomanda prin locuri de el stiute, ma sugestioneaza sa revin pentru a mai baga bani in fenomen, intr-alta zona a tarii! Multumesc, nu servesc!"

Fostul arbitru este si mai vehement atunci cand vine vorba despre o eventuala revenire a sa in fotbal, in calitate de finantator.

"M-am saturat de tot ceea ce se intampla in fotbalul romanesc si pentru ca nu mai am incredere nici cat negru sub unghie in propunerile astea 'dezinteresate'! In acest fenomen nu as mai investi nicio para chioara! Pentru ce? Sa se bucure toti neavenitii, la final? Sa constat ca stau la mana unei clici? Sau a unor arbitri care conduc dupa interese? Chiar nu mai vreau!", a incheiat acesta.

Mircea Sandu a declarat cu putin timp in urma ca a incercat sa ia legatura cu Porumboiu pentru a-i propune sa preia Petrolul.

Potrivit "Nasului", actualul patron al echipei vrea sa se retraga din fotbal.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Porumboiu patron Petrolul, #Mircea Sandu Porumboiu Petrolul, #Petrolul patron Adrian Porumboiu , #presedinte FRF