Victor Becali il pune la zid pe Mircea Sandu

Joi, 05 August 2010, ora 20:45
1432 citiri
Victor Becali il pune la zid pe Mircea Sandu

Impresarul Victor Becali l-a pus la zid pe Mircea Sandu dupa ce acesta din urma a "abordat" subiectul Ionel Danciulescu.

Presedintele FRF a declarat in urma cu ceva timp ca in contractul lui "Danciu" cu Hercules Alicante s-a strecurat o eroare, spaniolii avand astfel ocazia de a-l concedia.

Victor Becali a receprionat mesajul si l-a contrat dur pe "Nas".

"Mircea Sandu sa vorbeasca de lucrurile la care se pricepe, nici eu nu spun cum ar trebui sa fie condusa Federatia, ca nu ma pricep. Cum era mai bine? Sa nu-i prelungeasca contractul (lui Danciulescu - n.r.) in cazul promovarii, deci dupa un an, si sa nu-i dea nimic, sau asa... Era optiunea clubului. Noi am cerut, daca promoveaza sa-i prelungeasca contractul, daca nu, sa platesca o amenda. Daca nu era amenda, introduceau ei o clauza in contract. Asta e latitudinea lor.

In Romania stiu si eu de cel putin 10 jucatori care sunt in situatie asemanatoare. Cum e mai bine, sa nu-i prelungeasca contractul sau sa-i dea ceva bani? Dar cand a vorbit domnul Mircea Sandu a facut o paralela intre contractul lui Danciulescu si cel al lui Dorel Stoica. Oricum, daca ar fi sa vorbesc si eu as zice ca, dupa cum e arbitrajul, "doarme toata federatia". Sunt in subordinea Comitetului Executiv...Am inteles ca a si zis Mircea Sandu ca va lua el masuri cu membri Comisiei daca nu va fi pedepsit drastic Onicas, deci are legatura Federatia cu arbitrajul", a spus Victor Becali, la Sport.ro.

Ionel Danciulescu a fost dat afara de la Hercules Alicante dupa ce gruparea iberica a reusit sa promoveze in Primera Division, atacantul roman primind in schimb compensatii de aproximativ 30.000 de euro.

M.D.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Victor Becali ataca Mircea Sandu, #Danciulescu contract Hercules Alicante, #Danciulescu dat afara Hercules , #presedinte FRF