Ziare.com

Iata motivul real al anchetei DNA de la Federatia Romana de Fotbal

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 21:08

   

Iata motivul real al anchetei DNA de la Federatia Romana de Fotbal
Procurorii anticoruptie care au descins miercuri la sediul Federatiei Romane de Fotbal au solicitat documente ce vizeaza ultimul mandat al lui Mircea Sandu la conducerea forului roman.

Potrivit ordonantei de eliberare de inscrisuri ce a fost prezentata angajatilor FRF, procurorii au solicitat contractul de munca al lui Mircea Sandu, dar si statutul Federatiei ce era in vigoare in 2011.

"Predarea de catre FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL, cu sediul [...] a urmatoarelor inscrisuri:

a. Contractul de munca/ orice alte acte aditionale la acesta/ fisa postului, sau act de numire in functie/ contract de management, valabil/ e in luna martie 2011, ale numitului SANDU Mircea;

b. Statutul valabil in luna martie 2011;

c. Organizarea, statul de functii al FRF, centralizatorul cu nivelul de salarizare a functiilor, aproape de Comitetul Executiv al FRF, valabile in luna martie 2011;

d. Contractul colectiv de munca incheiat intre FRF/reprezentantii federatiei si salariatii FRF/reprezentantii acestora, valabil in luna martie 2011;", se arata in documentul DNA obtinut de cei de la ProSport.

Procurori de la Directia Nationala Anticoruptie s-au prezentat miercuri la sediul FRF si au solicitat mai multe documente.

Biroul de presa al Federatiei a explicat ca toate solicitarile procurorilor au primit raspuns pozitiv, dar obiectul anchetei nu poate fi facut public in acest moment.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5432 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor