Mircea Sandu s-a prezentat la DNA. Vezi ce a declarat la iesire (Video)

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 13:12
5830 citiri
Mircea Sandu s-a prezentat la DNA. Vezi ce a declarat la iesire (Video)

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), unde a fost informat ca e invinuit in dosarul privind dezafilierea Universitatii Craiova.

Seful de la Federatiei s-a prezentat in fata procurorilor la ora 12:20 si a iesit dupa aproximativ 30 de minute. "Nasul" a declarat ca nu are nicio emotie si ca va sustine in continuare decizia Comitetul Executiv al FRF in cazul dezafilierii Universitatii Craiova.

"De ce sa demisionez din functie? Nu sint vinovat cu nimic. in acele situatii era vorba de acte de coruptie, de urmariti penal. La mine este vorba de invinuire de abuz in serviciu. Este cu totul altceva.

Am respectat regulamentele si nu am nicio emotie. Nu e vorba de un act de coruptie ci o acuza de abuz in serviciu. Se presupune ca paguba produsa lui Mititelu e de peste un milion de euro si de aceea cazul a ajuns pe masa DNA.", a declarat Mircea Sandu.

Referitor la evenimentele de la Petrolul - Steaua, presedintele FRF a declarat urmatoarele: "Sunt elemente pentru a se lua masuri foarte drastice. Imi pare rau ca trebuie sa o spun. Presa are mare parte de vina in toata chestiunea asta, cu ce s-a intamplat la Petrolul - Steaua. Cand s-a facut o lege anti-huliganism am fost criticati. Cand jandarmii interveneau in forta erau facuti animale. Toata lumea spune ca nu ar trebui sa se joace cu portile inchise."

Ati putut urmari, in format LIVE Text, vizita presedintelul Federatiei Romane de Fotbal la DNA.

Desfasurarea vizitei:

12:50 - Sandu a parasit sediul DNA.

"Am respectat regulamentele si nu am nicio emotie. Nu e vorba de un act de coruptie ci o acuza de abuz in serviciu. Se presupune ca paguba produsa lui Mititelu e de peste un milion de euro si de aceea cazul a ajuns pe masa DNA.", a declarat Mircea Sandu.

12:20 - Mircea Sandu a sosit la DNA.

10:50 - 3 fani ai Universitatii Craiovei au ridicati abuziv de catre Jandarmerie.

10:40 - Marius Stan a iesit de la DNA si a declarat ca "Universitatea Craiova nu a facut plangere pentru ca eu m-am abtinut de la vot, procedura impotriva mea a fost declansata de procurorii DNA. Asa am considerat ca trebuie sa fac data fiind situatia grea in care se afla Universitatea."

10:30 - Mai multi suporteri ai Universitatii Craiova s-au adunat la sediul DNA.

10:20 - Marius Stan, presedintele Otelului Galati, a ajuns la sediul DNA.

*Seful FRF e asteptat sa ajunga la DNA, unde va fi informat ca e invinuit in dosarul privind dezafilierea Universitatii Craiova.

Vineri nu s-a prezentat

Mircea Sandu a fost chemat initial la DNA vineri, insa conducatorul fotbalului romanesc nu s-a prezentat in fata procurorilor.

Seful Federatiei Romane de Fotbal nu a oferit niciun motiv pentru absenta sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mircea Sandu DNA, #Sandu audiat DNA, #Sandu dezafiliere Craiova , #stiri Mircea Sandu