Mircea Sandu reactioneaza dur dupa ce a ramas fara renta viagera

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 16:00
6361 citiri
Mircea Sandu reactioneaza dur dupa ce a ramas fara renta viagera

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a avut o reactie dura in momentul in care a aflat ca a ramas fara renta viagera si celelalte beneficii.

Mircea Sandu a declarat ca decizia luata sambata este ilegala si o va ataca in instanta, unde este convins ca va castiga.

"Cand s-a convocat Adunarea de sambata, presedintele nu era validat. Nu stiu daca e indreptatit Comitetul Executiv sa fi convocat Adunarea Generala. Actualul statut s-a votat mai rau ca pe timpul meu. Iar eu am fost facut totalitarist. Este mai rau ca pe timpul meu si ca pe timpul comunistilor. Statutul trebuie trecut prin tribunal, trebuie aprobat de instanta. Va garantez ca nu mi s-a retras nimic, eu raman presedinte de onoare pe viata. Eu ma voi lupta sa imi apar onoarea. Ce a povestit azi presedintele Burleanu sunt chestii de adormit copiii", a spus Mircea Sandu la Dolce Sport.

Totodata, Sandu a afirmat ca Razvan Burleanu nu va reusi sa aiba rezultatele sale ca presedinte.

"Sa vedeti peste inca 20 de ani, sper sa mai traiesc, prin comparatie, ce am facut eu in cei 24 de ani in care am condus Federatia si ce au facut ceilalti. Sunt atat de puternic incat am invins cea mai grava boala de pe pamant", a mai spus Sandu.

Mircea Sandu a ramas fara renta viagera si celelalte beneficii

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal a hotarat, sambata, sa anuleze renta viagera si celelalte beneficii pe care Mircea Sandu le-a capatat in momentul in care si-a incheiat mandatul de presedinte.

Doar patru luni s-a putut bucura Mircea Sandu de renta viagera. Pe langa anularea rentei de 50 de mii de euro pe an, Sandu nu se va mai bucura nici de celelalte facilitati.

Forul condus de Razvan Burleanu a hotarat sa-l destituie pe Sandu si din functia de administrator al bazei de pregatire de la Mogosoaia.

In plus, postul de televiziune Sportro anunta ca FRF a mai hotarat sa desfiinteze si contractul prin care Mircea Sandu a fost numit presedinte de onoare.

C.S.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#renta viagera Mircea Sandu, #FRF Renta viagera Sandu , #stiri Mircea Sandu
Comentarii
Poza kickk227
kickk227
rank 5
In sfarsit!Sper sa ramana asa,hotul asta vrea sa traga si dupa