Mircea Sandu, scos din minti de conducatorii din fotbalul romanesc

Joi, 29 Septembrie 2011, ora 13:37
2595 citiri
Mircea Sandu, scos din minti de conducatorii din fotbalul romanesc

Mircea Sandu le cere conducatorilor din fotbalul romanesc sa vorbeasca despre coruptia din fotbalul romanesc, doar daca au dovezi.

"Sesizez, in ultimele zile, aparitia unor afirmatii de o gravitate extrema, facute de oficiali implicati in fotbalul romanesc, cu precadere de patroni ori finantatori. Aceste declaratii, consemnate in cunoscutul climat exploziv, nu fac altceva decat sa terfeleasca si mai mult imaginea fotbalului din tara noastra, fapt care nu poate decat sa aduca imense deservicii tuturor celor care isi desfasoara activitatea intr-un domeniu care, iata, isi pierde tot mai mult din credibilitate.

Afectati sunt, desigur, si cei care dezvaluie inimaginabile fapte de coruptie, oameni care, firesc, doresc sa-si protejeze investitiile.

In calitate de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, ma alatur acestui demers, menit, sper, sa contribuie la asanarea sportului nostru. Drept care lansez un apel public tuturor celor care au aparut, in ultima vreme, cu asemenea luari de pozitie, solicitandu-le, mai ales daca exista dovezi in sprijinul respectivelor afirmatii, sa se adreseze neintarziat instantelor sportive si organelor judiciare, furnizand toate dovezile pe care le detin. Procedand astfel, nu ar face altceva decat sa sprijine procesul de insanatosire a climatului din fotbalul nostru, redandu-i imaginea, credibilitatea si perspectivele.

Daca, insa, tot ceea ce spun acesti oameni nu are acoperire si, implicit, nu este completat de dovezi concrete, consider comportamentul lor ca fiind unul iresponsabil, inconstient de-a binelea, cu efecte devastatoare pentru fotbalul romanesc in ansamblul sau si, in egala masura, pentru ei insisi.

Drept care solicit: depuneti sesizari sau plangeri, insotite de dovezi, sau abtineti-va de la comentarii nedovedite", se arata intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al FRF si semnat Mircea Sandu.

In aceasta saptamana, mai multi conducatori din Liga 1, printre care Gigi Becali si Adrian Porumboiu, au declarat ca stiu mai multe neregularitati ce s-au produs in fotbalul romanesc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Mircea Sandu comunicat, #Mircea Sandu coruptie fotbal , #stiri Mircea Sandu