Sedinta la Guvern: Ce au discutat Mircea Sandu si Victor Ponta

Marti, 18 Februarie 2014, ora 21:08
2838 citiri
Sedinta la Guvern: Ce au discutat Mircea Sandu si Victor Ponta
Foto: Click

Premierul Victor Ponta a trecut peste cearta privind impartirea ministerelor si a abordat, marti seara, subiecte fotbalistice la o intalnire cu Mircea Sandu.

Victor Ponta a convocat Comitetul Interministerial de Coordonare pentru a stabili detaliile candidaturii Romaniei pentru organizarea Campionatului European de fotbal din 2020.

"Eu cred ca e un proiect extrem de fezabil si ca avem o sansa extraordinara. Din partea mea aveti tot sprijinul, precum si al tuturor ministrilor. E bine sa se intample asemenea lucruri in Romania si cred ca beneficiul este evident pentru toata lumea, beneficiul de imagine pentru tara, de infrastructura, de turism, de dezvoltare sportiva. Eu sunt convins ca impreuna o sa reusim", a spus Ponta, citat de gsp.ro.

La intalnire a fost prezent si Mircea Sandu, care se va ocupa de acest proiect chiar si dupa ce va pierde postul de presedinte al FRF, asa cum Ziare.com a anuntat inca de pe 6 februarie. "Suta la suta ma voi implica si dupa ce nu voi mai fi presedinte", a confirmat presedintele FRF.

Mircea Sandu i-a transmis lui Victor Ponta ca Romania are 32 de adversare si a sustinut ca tara noastra ar avea beneficii importante daca ar reusi sa castige organizarea unor meciuri.

"Beneficiile sunt imense, iar sansa de reusita este foarte mare", a completat Sandu.

Stadioanele care candideaza pentru organizarea Campionatului European din 2020: Armenia (Erevan), Azerbaijan (Baku), Belarus (Minsk), Belgia (Brussels), Bulgaria (Sofia), Croatia (Zagreb), Cehia (Praga), Danemarca (Copenhaga), Anglia (Londra), Finlanda (Helsinki), Franta (Lyon), Macedonia (Skopje), Germania (Munchen), Grecia (Atena), Ungaria (Budapesta), Israel (Ierusalem), Italia (Roma si Milano), Kazakhstan (Astana), Olanda (Amsterdam), Polonia (Varsovia si Chorzow), Portugalia (Lisabona si Porto), Irlanda (Dublin), Romania (Bucuresti), Rusia (St Petersburg), Scotia (Glasgow), Serbia (Belgrad), Spania (Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia), Suedia (Solna), Elvetia (Basel), Turcia (Istanbul), Ucraina (Kiev, Donetk) si Tara Galilor (Cardiff)

C.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mircea Sandu intalnire Victor Ponta, #sedinta Ponta Mircea Sandu, #Victor Ponta Romania Euro 2020 , #stiri Mircea Sandu