Tradeaza Romania? Ce oferte a primit Mircea Sandu

Miercuri, 06 August 2014, ora 11:49
3472 citiri
Tradeaza Romania? Ce oferte a primit Mircea Sandu
Foto: gsp.ro

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a dezvaluit ca a primit trei propuneri pentru a sustine candidaturile altor tari in cursa pentru organizarea Campionatului European din 2020.

Mircea Sandu spune ca actuala conducere a FRF nu i-a solicitat sprijinul, in timp ce alte trei tari, Belgia, Tara Galilor si Azerbaidjan, au facut-o.

"Sunt cautat de ceilalti candidati, federatiile care candideaza la EURO 2020, dar din Romania nu ma cauta nimeni. Eu am avut o colaborare excelenta impreuna cu colegul Mihalache cu Gabriel Oprea si ceilalti din ministere. S-au incheiat lucrarile cu caietul care a plecat, iar de atunci nu mai stiu absolut nimic. In schimb, galezii, azerii si belgienii ma cauta, incearca sa faca lobby in favoarea lor", a spus Sandu la Dolce Sport.

Totusi, Sandu da asigurari ca nu va trada Romania pentru a sprijini alte tari.

"Cu prietenii si colegii mei din Comitetul Executiv o sa incerc sa-i conving ca Romania merita. O sa fac lobby pentru Romania in continuare. Cum sa nu fac? Ma voi lupta ca Romania sa obtina aceasta organizare in 2020", a mai spus Sandu.

Tara noastra candideaza pentru organizarea unui pachet ce include trei meciuri din faza grupelor si unul din optimi sau sferturi de finala. UEFA va anunta tarile castigatoare in luna septembrie.

Tarile care candideaza pentru organizarea Campionatului European din 2020: Armenia (Erevan), Azerbaijan (Baku), Belarus (Minsk), Belgia (Brussels), Bulgaria (Sofia), Croatia (Zagreb), Cehia (Praga), Danemarca (Copenhaga), Anglia (Londra), Finlanda (Helsinki), Franta (Lyon), Macedonia (Skopje), Germania (Munchen), Grecia (Atena), Ungaria (Budapesta), Israel (Ierusalem), Italia (Roma si Milano), Kazakhstan (Astana), Olanda (Amsterdam), Polonia (Varsovia si Chorzow), Portugalia (Lisabona si Porto), Irlanda (Dublin), Romania (Bucuresti), Rusia (St Petersburg), Scotia (Glasgow), Serbia (Belgrad), Spania (Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia), Suedia (Solna), Elvetia (Basel), Turcia (Istanbul), Ucraina (Kiev, Donetk) si Tara Galilor (Cardiff).

C.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Romania Euro 2020, #organizare Romania Euro 2020, #Mircea Sandu Romania EUro 2020 , #stiri Mircea Sandu
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa voteze cu oricine si sa tradeze mai bine, sa nu mai avem ...