Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Exclusiv Mircea Sandu da lovitura vietii - Ce veste i-a dat Platini

Luni, 03 Martie 2014, ora 16:14
13884 citiri
Exclusiv Mircea Sandu da lovitura vietii - Ce veste i-a dat Platini
Foto: ProSport

Mircea Sandu va parasi, in aceasta saptamana, functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, dupa 24 ani petrecuti la carma acestui for. Pentru Sandu urmeaza insa cea mai buna perioada a vietii din punct de vedere profesional.

Dupa ce-si va incheia mandatul de la FRF, Sandu se pregateste sa atinga apogeul carierei: vicepresedinte la UEFA! Conform unor surse autorizate, Mircea Sandu a fost anuntat ca va fi promovat in aceasta functie in cazul in care va reusi sa castige inca un mandat in Comitetul Executiv al UEFA.

"Castiga-ti mandatul in Comitetul Executiv si vei deveni vicepresedintele UEFA", este mesajul primit de Sandu, potrivit surselor Ziare.com.

Exclusiv Ultimul tun dat de Mircea Sandu: Iata cati bani a incasat FRF

Alegerile pentru Comitetul Executiv al UEFA vor avea loc in primavara anului urmator, insa Sandu pregateste din timp promovarea in functia de vicepresedinte, facand calcule asupra voturilor pe care le poate primi, mai ales ca la urechile sale a ajuns o informatie care il pune pe ganduri.

Tarile din spatiul ex-iugoslav ar dori sa faca o alianta prin care sa trimita un reprezentant in Comitetul Executiv, astfel ca planurile lui Sandu pot fi date usor peste cap.

Totusi, Sandu sta destul de bine in "sondaje". In prezent, Mircea Sandu se bucura de sprijinul tarilor din Estul, Nordul si Sudul Europei. De asemenea, Franta si Spania sunt alte tari care ii vor oferi votul lui Mircea Sandu.

Vechimea pe care o are in structurile UEFA este atuul principal pe care Mircea Sandu il are in perspectiva promovarii in functia de vicepresedinte. Sandu ar urma sa-l inlocuiasca pe ucraineanul Grigory Surkis, in fata caruia a pierdut la ultimele alegeri.

Din informatiile Ziare.com, pentru a sprijini candidatura lui Sandu, Adunarea Generala a FRF a trecut pe ordinea de zi a sedintei de miercuri si supunerea la vot a numirii "Nasului" in functia de presedinte de onoare.

Tot miercuri se va stabili si acordarea unei rente viagere pentru Mircea Sandu, suma nefiind cunoscuta momentan.

11 locuri sunt disponibile in Comitetul Executiv al UEFA

2 mandate a castigat deja Mircea Sandu in Comitetul Executiv al UEFA

300 de euro pe zi este diurna lui Mircea Sandu la UEFA

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Mircea Sandu vicepresedinte UEFA, #Mircea Sandu UEFA, #Mircea Sandu functie UEFA , #UEFA