Mircea Sandu da o veste foarte proasta Stelei

Marti, 25 Iunie 2013, ora 07:49
4413 citiri
Mircea Sandu da o veste foarte proasta Stelei

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), a dat o veste foarte proasta Stelei, indemnandu-i pe oficialii echipei sa pregateasca deja documentele pentru Comisia de Apel a UEFA si Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

"Nasul" nu crede ca "ros-albastrii" vor scapa nepedepsiti de Comisia de Disciplina a forului continental si le transmite acestora ca trebuie sa se pregateasca mult mai bine pentru celelalte doua instante.

"Deci, indiferent de verdict, Steaua are caile de atac, fara doar si poate. Nu am aflat inca un raspuns din partea UEFA, dar in orice caz Steaua ar trebui sa-si pregateasca documentele pentru apel si recurs. Daca se anunta un verdict este, dupa parerea mea, inevitabil sa se ajunga la TAS. Daca verdictul este nefavorabil, Steaua trebuie sa-si pregateasca apararea mai departe pentru recurs. Daca se intampla ceea ce se intampla, sa fie sanctionata, Steaua trebuie sa-si pregateasca apelul si apoi la TAS.

Mai departe, daca Steaua pierde si la TAS, Steaua nu va mai merge in cupele europene pe perioada care se va da. Daca Steaua face apel, in cinci zile, vineri sau luni se judeca apelul. Apoi, intr-o saptamana se poate judeca recursul, deci pe 7 iulie ar putea afla daca poate juca in cupele europene sau nu. TAS poate sa judece mai repede pentru ca se apropie competitia", a spus Mircea Sandu pentru Mediafax.

Steaua a fost judecata de Comisia de Disciplina a UEFA dupa ce Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare in cazul "Valiza".

Steaua, "stearsa" de UEFA din preliminariile Champions League

Forul continental ar fi trebuit sa faca publica decizia in cursul zilei de luni, insa acest lucru nu s-a intamplat. Foarte probabil, marti dimineata vom afla daca Steaua va juca sau nu in Liga Campionilor in acest sezon.

UEFA a amanat verdictul in cazul Stelei

"Ros-albastrii" au fost in urne la tragerea la sorti si ar trebui sa evolueze impotriva campioanei Macedoniei, Vardar Skopje, in turul II preliminar al Champions League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Mircea Sandu UEFA Steaua, #Steaua exclusa cupe europene, #Steaua UEFA decizie , #UEFA