Mircea Sandu, luat in vizor de cunoscutul tabloid The Sun

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 18:12
2372 citiri
Mircea Sandu, luat in vizor de cunoscutul tabloid The Sun
foto: The Sun

Scandalul izbucnit la meciul reprezentativelor de tineret ale Serbiei si Angliei il vizeaza indirect si pe presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

Cunoscutul cotidian britanic The Sun le cere socoteala joi celor 17 membri ai Comitetului Executiv al UEFA, printre care se afla si Mircea Sandu.

Sub titlul "Cum se vor lupta acesti 17 albi impotriva rasismului?', The Sun prezinta pozele tutor membrilor, remarcand ca toti sunt albi.

Apoi, The Sun ii acuza pe membrii Comitetului Executiv al UEFA ca nu fac nimic pentru a stopa rasismul, dar in schimb sanctioneaza drastic alte nereguli mult mai minore, cum ar fi cazul lui Nicklas Bendtner, penalizat cu 100.000 de euro pentru ca si-a aratat lenjeria intima in timpul unui meci.

In incheiere, The Sun le cere celor 17 sa excluda Serbia din competitiile europene, pentru a da un exemplu clar ca rasismul nu e tolerat!

De la ce a pornit totul

Reactia dura a tabloidului britanic vine ca urmare a scandalului de proportii izbucnit la capatul partidei dintre reprezentativele de tineret ale Serbiei si Angliei.

Satul de suporterii care imitau strigatele maimutelor, fundasul englez de culoare Danny Rose a sutat nervos in minge.

Arbitrul n-a fost de acord cu gestul de furie al lui Rose si l-a eliminat, moment in care jucatorii si oficialii celor doua nationale s-au luat la bataie, iar spectatorii au fost la un pas de a patrunde pe teren.

"Ar trebui sa fie eliminati. Nu doar ca au imitat sunetele maimutelor, dar au si aruncat cu pietre in mine", a declarat Rose la capatul partidei.

Vizionati mai jos incidentele de la meciul Serbia - Anglia:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Mircea Sandu rasism UEFA, #Mircea Sandu The Sun , #UEFA