Primarul Devei candideaza pentru al patrulea mandat

   

Primarul liberal al municipiului Deva, Mircia Muntean, va candida in alegerile locale din acest an pentru un al patrulea mandat de edil-sef, lansarea oficiala a acestuia fiind programata vineri, in prezenta mai multor lideri ai PNL, transmite corespondentul ROMPRES.

"In cei 12 ani in care actualul primar a condus municipiul Deva, orasul s-a schimbat mult in bine. Actualul mandat a fost cel mai bun din perioada amintita pentru ca primarul a beneficiat de sprijinul unui consiliu local majoritar PNL. In ideea de a continua lucrurile bune incepute, am decis ca Mircia Muntean trebuie sa fie din nou primar" - a declarat joi presedintele organizatiei PNL Deva, Florin Oancea.

Cu ocazia lansarii oficiale de vineri, PNL Deva va anunta si lista consilierilor locali, aceasta urmand sa fie prezentata in ordine alfabetica. Lista cuprinde actualii consilieri locali ai PNL, fiind completata cu candidati din partea organizatiilor liberale de tineret si de femei. Presedintele PNL Deva a adaugat ca organizatia pe care o conduce isi doreste o campanie electorala "eleganta, fara lovituri sub centura, axata pe realizari si proiecte de dezvoltare comunitara".

Lansarea oficiala a candidatilor PNL Deva in alegerile locale este prevazuta a avea loc vineri, la Casa de cultura a municipiului, incepand cu ora 18,00.
Vineri, 25 Ianuarie 2008, ora 12:24
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
Masina cuprinsa de flacari in centrul Devei
Un autoturism a luat foc, in mers, intr-o zona centrala a municipiului Deva. Incendiu, care ar fi ...
Sentinta definitiva pentru soferul de 18 ani care a ucis o eleva pe trecerea de pietoni. Tanarul a recunoscut faptele
Magistratii au pronuntat sentinta definitiva pentru tanarul de 18 ani care a ucis o adolescenta din ...
A luat-o invers pe autostrada
Maximilian Ganju Tragedia din iunie 2018, cand un sofer de 70 de ani, din Petrosani, a intrat ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor