Mirel Radoi, dorit de PSG

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 17 Mai 2010, ora 12:01
1544 citiri
Mirel Radoi, dorit de PSG

Mirel Radoi ar putea reveni in Europa, mijlocasul lui Al Hilal aflandu-se pe lista de transferuri a celor de la Paris Saint Germain.

Sefii gruparii din capitala Frantei intentioneaza sa intareasca serios echipa dupa ce in sezonul recent incheiat aceasta a terminat pe un rusinos loc 13, la 31 de puncte in spatele campioanei Olympique Marseille.

Principala tinta pe piata transferurilor pentru PSG este internationalul francez William Gallas, care isi incheie contractul cu Arsenal in vara. Acesta are insa pretentii financiare considerate a fi prea mari, iar acest lucru i-ar face pe sefii parizienilor sa se reorienteze spre Radoi, dupa cum informeaza site-ul football.fr.

Mirel Radoi impresioneaza in Arabia Saudita, unde este titular incontestabil la Al Hilal, echipa ce a castigat recent titlul de campioana. De asemenea, internationalul roman are evolutii apreciate si in Liga Campionilor Asiei, competitie in care gruparea araba a trecut de FC Bunyodkor, cel mai bogat club din Uzbekistan.

Radoi: Am oferte din Europa

De altfel, chiar fotbalistul roman a anuntat recent ca exista mai multe formatii din Europa interesate de serviciile sale, insa este circumspect in privinta realizarii unui transfer deoarece actualul sau club ar solicita cel putin 9 milioane de euro in schimbul sau.

Radoi se umple de bani in Arabia Saudita. Vezi cat a castigat in sezonul trecut

Un alt impediment ar fi chiar salariul romanului, care depaseste doua milioane de euro in Arabia Saudita si care ar fi greu de acoperit de ei de la PSG, in conditiile in care exista deja fotbalisti ca Makelele sau Giuly care au contracte considerabile.

Mirel Radoi a fost transferat de Al Hilal la inceputul anului 2009, arabii platind la acea data aproximativ 6 milioane de euro Stelei in schimbul mutarii.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Mirel Radoi transfer PSG, #Radoi dorit PSG, #Radoi transfer Europa , #Al Hilal