Becali il ataca pe Radoi

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 07:33
2808 citiri
Becali il ataca pe Radoi

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a reactionat dupa ce fostul capitan al ros-albastrilor, Mirel Radoi, a spus ca lotul de jucatori aflat sub comanda lui Bergodi este lipsit de valoare.

"Mirel trebuia sa ma sune pe mine si sa imi zica aceste chestiuni. Nu trebuia el sa spuna ca Steaua nu are valoare acum. E o obligatie morala pe care o are fata de mine, pentru ca finul trebuie sa-si sune nasul, sa-i dea un telefon, nu sa instige atmosfera la Steaua", a spus Becali la GSpTV.

Latifundiarul i-a dat dreptate lui Radoi in privinta presedintelui clubului, Valeriu Argaseala, despre care a spus ca nu poate face legatura intre echipa si patron.

"Deocamdata, Renzo Rossi indeplineste acest rol, face legatura intre conducere si echipa. Cred ca o face destul de bine. Intr-adevar, ce zice Radoi, ca Argaseala nu e potrivit pentru asa ceva, e corect. Dar trebuia sa imi zica mie acest lucru, nu in presa. Am simtit si eu asta, ca nu face fata, dar nu vad omul care sa indeplineasca perfect acest rol. Mihai Stoica avea cel mai mare talent in aceasta privinta. Are o psihologie avansata, stie sa tina o relatie stransa intre conducere si jucatori", a mai afirmat Becali.

Mirel Radoi (28 de ani) a plecat vara trecuta de la Steaua la gruparea saudita Al Hilal, acolo unde are un salariu anual de 1.2 milioane de euro.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Mirel Radoi, #Gigi Becali, #contre Becali Radoi, #valoare lot Steaua , #Gigi Becali