Mirel Radoi, propus oficial pentru postul de selectioner al Romaniei

Luni, 25 Noiembrie 2019, ora 13:49
6162 citiri
Mirel Radoi, propus oficial pentru postul de selectioner al Romaniei
Foto: FRF

Mirel Radoi este propunerea oficiala a Comisiei Tehnice din cadrul FRF pentru postul de selectioner al Romaniei.

Chiar daca in ultima saptamana s-au vehiculat o multime de nume de antrenori, comisia condusa de Mihai Stoichita s-a oprit asupra tehnicianului reprezentativei de tineret, cel care era si cel mai usor de adus.

Propunerea comisiei va fi discutata in sedinta Comitetului Executiv al FRF, programata marti la Casa Fotbalului.

Iata insa comunicatul oficial al Federatiei:

"Intrunita azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis sa il propuna pe Mirel Radoi pentru postul de selectioner al Echipei Nationale.

Mirel Radoi are in palmares 67 de meciuri pentru echipa nationala a Romaniei, pentru care a marcat doua goluri. Ca fotbalist, a evoluat in cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucuresti, intre anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, intre 2009 si 2011, Al-Ain, intre anii 2011-2014.

Incepand din martie 2018, Radoi a ocupat functia de manager sportiv al echipei nationale U21 a Romaniei, iar in luna august a aceluiasi an a preluat banca tehnica, dupa ce Daniel Isaila a decis sa accepte o oferta din Arabia Saudita. A reusit sa califice reprezentativa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns pana in semifinalele competitiei, performanta ce a insemnat calificarea la Jocurile Olimpice dupa o pauza de 56 de ani!

In total, pe banca selectionatei U21, Mirel Radoi a bifat 15 partide, reusind sa castige 9 dintre ele si sa bifeze trei remize.

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selectioner al reprezentativei Romaniei, Mirel Radoi, va fi dezbatuta in Comitetul Executiv al FRF, in cadrul sedintei de marti, 26 noiembrie."

Este de asteptat ca Radoi sa primeasca un contract pe doi ani, cu obiectiv calificarea la Mondialul din 2022, ceea ce inseamna ca barajul pentru Euro 2020 din primavara anului viitor nu este vazut drept important de catre Federatie.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Radoi selectioner Romania, #FRF Radoi selectioner, #Mirel Radoi selectioner nationala Romania , #nationala