Radoi il ataca voalat pe Gica Hagi

Duminica, 17 Iulie 2011, ora 16:00
1992 citiri
Radoi il ataca voalat pe Gica Hagi

Mijlocasul echipei Al-Ain, Mirel Radoi, a lansat un atac subtil la adresa lui Gica Hagi, ironizand cariera acestuia de antrenor.

"Cred ca o sa fie foarte dificil pentru mine si cred ca nu ar fi normal sa incep ca antrenor direct cu Steaua pentru ca e o palarie mult prea mare. Nu vreau sa fac greselile pe care le-au facut altii inaintea mea.

Si cred ca cele mai bune exemple sunt Razvan Lucescu, Olaroiu, Dan Petrescu care au inceput de jos. Nu vreau sa jignesc pe nimeni sau sa dau vreun nume... Pentru ca, sa fim seriosi, e greu sa incepi cu o echipa de renume. Nu ai experienta, indiferent cat de talentat ai fi in acea meserie", a spus Radoi pentru ProTV, facand referire la Gica Hagi.

Apoi, Radoi s-a referit la situatia fostei sale echipe, pe care o vede printre favoritele la titlu.

"Se misca destul de bine, poate in unele meciuri, n-au jucat asa cum poate vroiau ei sau toata lumea se astepta la ceva mai mult. Insa sunt sigur ca se vor bate pentru primele locuri. Si sper din tot sufletul sa castige campionatul. Din punctul meu de vedere nu e nicio favorita, pleaca cu sanse 50-50. Chiar daca Steaua a adus jucatori tineri, cu nume, cred ca si Otelul e tare, chiar daca nu a facut mari transferuri, e mai omogena decat Steaua si de asta cred ca pleaca cu sanse egale", a comentat Radoi.

Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi, tot mai aproape de noua echipă. Este unul din granzii Turciei
Ianis Hagi nu a reușit să se adapteze la echipele din Vestul Europei, Glasgow Rangers sau Alaves, astfel că este foarte aproape de un transfer la o nouă echipă. Mijlocașul român a evoluat...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Mirel Radoi, #Gica Hagi , #stiri Mirel Radoi