Ruptura totala intre Gigi Becali si Mirel Radoi

Vineri, 22 Decembrie 2017, ora 22:05
11913 citiri
Ruptura totala intre Gigi Becali si Mirel Radoi
Foto: Hepta.ro

Unul dintre cele mai celebre perechi de nas-fin din fotbalul romanesc a ajuns intr-o situatie delicata.

Gigi Becali si Mirel Radoi nu mai au deloc relatia buna din urma cu cativa ani. Dimpotriva, cei doi se afla intr-un conflict de la distanta, iar vineri seara s-a petrecut un nou episod.

Concret, Gigi Becali a pus mana pe telefon si a sunat la un post de televiziune, deranjat de o declaratie facuta de finul sau.

Radoi tocmai spusese ca a ratat un transfer la Inter Milano, in 2009, din cauza ca Becali a cerut prea multi bani.

"A fost o chestie de 2-3 milioane de euro, pe care Gigi nu a inteles-o, nu a acceptat-o. I-am spus ca, daca nu se face transferul, indiferent de unde vine urmatoarea oferta, voi pleca. Daca nu, ma retrag din fotbal.

A fost un soc ca nu am putut pleca la Inter. A venit apoi oferta de la Al-Hilal si i-am spus lui Becali ca sunt gata sa renunt la fotbal, daca nu ma lasa sa plec", a spus Radoi la Digi Sport.

Imediat cum a vazut aceasta declaratie, Gigi Becali a pus mana pe telefon si a sunat la postul de televiziune pentru a-si acuza finul ca minte.

"Minte! Nu a fost deloc asa! Nu a fost nicio oferta de la Inter, Mourinho a venit in Romania doar sa-l cunoasca. Nu s-a facut nicio oferta. Il dadeam si pe 4 milioane, l-as fi dat oriunde. Eu chiar i-am spus presedintelui de la Real Madrid ca-l dau imprumut cu optiune de cumparare, asa mare incredere aveam in el", a replicat Becali.

In cele din urma, Radoi a fost vandut in 2009 la Al-Hilal pentru 6 milioane de dolari.

Ruptura dintre Radoi si Becali a inceput sa apara in toamna anului 2015, dupa ce finul si-a dat demisia din functia de antrenor de la Steaua pe fondul neintelegerilor cu nasul sau.

C.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Mirel Radoi GIgi Becali, #acuzatii Radoi Gigi Becali , #stiri Mirel Radoi
Comentarii
Poza Zorbache
Zorbache
rank 1
Lui Jiji, nu i-a pasat de Hagi, dar de Radoi!