Vanghelie a cerut excluderea lui Miron Mitrea din PSD

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 21:04
3380 citiri
Vanghelie a cerut excluderea lui Miron Mitrea din PSD
Foto: Realitatea Tv

Soacial-democratul Miron Mitrea a dezvaluit, marti, ca Marian Vanghelie, colegul sau de partid, a cerut excluderea sa din PSD.

"Vanghelie si cred ca Toma de la Olt au propus chestia asta (excluderea din PSD, n.red.), asa am fost informat. Mi-e greu sa comentez ce spune el. E penibil ca el vorbeste in numele PSD-ului, ma simt penibil.

Imi cer scuze fata de cei care ne vad ca el este purtatorul de cuvant al partidului. Nu depinde de mine acest lucru, ca n-ar fi daca ar depinde de mine. Nu puteti sa-l luati in serios pe Marian Vanghelie", a spus Mitrea, la Realitatea Tv.

Informatia a fost confirmata chiar de presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, care a spus ca atat el, dar si alti colegi de-ai sai, s-au saturat ca oameni precum Miron Mitrea si Octav Cozmanca care sa saboteze partidul.

"Este adevarat, am propus excluderea lui Mitrea din PSD. Am spus sa facem o analiza, mai intai, si, apoi, sa il excludem. Eu si alti colegi ne-am saturat sa muncim in judete ca sa castigam alegerile, iar oameni gen domnul Cozmanca, Miron Mitrea si altii din interiorul partidului care au beneficiat de 20 de ani de privilegiile partidului acum se dau mari lideri la televizor si cred ca daca se lipesc si ii dau un ajutor domnului Traian Basescu pot scapa de problemele pe care le au. Viata va demonstra ca se vor pacali", a spus si Vanghelie, la acelasi post de televiziune.

Cat despre convingerile lui Miron Mitrea, Vanghelie spune ca este un PSD-ist care "se duce din cand in cand la Cotroceni si incearca sa creeze tot felul de jocuri de culise poate, poate domnul Geoana pierde alegerile".

Vanghelie a precizat ca nu a mai propus excluderea altor persoane din partid.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Miron Mitrea excludere PSD, #Marian Vanghelie, #Octav Cozmanca , #Marian Vanghelie
Comentarii
Poza CIOCOII_NOI_ROZALII
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank 5
Vanghelie ii căra traista lui Mitrea si-i ***ăta bocancii. Mitrea insă trebuia să stie că rromul analfabet cand ajunge sef il spanzură si pe tat'su.