Miron Mitrea: Eu sunt mai hotarat, am sangele fierbinte

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 21:25
1522 citiri
Miron Mitrea: Eu sunt mai hotarat, am sangele fierbinte
Foto: oron.ro

Miron Mitrea a afirmat ca, sub conducerea lui, PSD nu s-ar mai schimba de la o zi la alta si va avea o strategie pe termen lung, spre deosebire de perioada in care partidul a fost condus de Mircea Geoana.

"Eu sunt alt caracter. Sunt mai hotarat, sunt mai fierbinte, am sangele fierbinte. Nu incerc sa ma schimb pt ca nu ma impac cu mine pe urma. Nu veti mai vedea un PSD care se schimba de la o zi la alta, o sa am o strategie pe termen lung pentru ca sunt inginer", a spus Mitrea, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Miron Mitrea: Mircea Geoana este dependent de Marian Vanghelie

Surse: Mitrea si Nastase i-au oferit lui Iliescu sefia PSD

Pe Mircea Geoana, Mitrea l-a criticat si pentru felul in care s-a comportat in timpul confruntarii electorale cu Traian Basescu. "O agresivitate pozitiva este obligatorie cand duci o lupta politica. Reactia lui Mircea Geoana a fost surprinsa si cred ca a fost speriat. Mi s-a parut timorat de prezenta lui Traian Basescu", a explicat social-democratul.

Despre contracandidatii la sefia PSD, Mitrea a spus ca Victor Ponta este un candidat interesant, "un tanar de viitor, un om simpatic care are o relatie buna cu zona tanara din partid". Despre Cristian Diaconescu, Mitrea a afirmat ca il respecta pentru ca "e un om onest, asezat, care s-a tinut mereu de cuvat".

Candidatul la sefia PSD a explicat si rolul pe care Ion Iliescu il va avea in cotninuare in partid. "Sprijinul moral pe care poate sa il dea Iliescu este decisiv. Este o autoritate morala in partid. (...) Nu cred ca va da sprijin moral cuiva. Nu il vom vedea spunand niciodata sa dam votul cuiva pt ca este prea apropiat de partid pentru a-l expunde unui asemenea tip de polarizare."

Miron Mitrea a adaugat ca, in calitate de presedinte al PSD, nu va accepta sa negocieze cu partidele de dreapta pentru ca este un social-democrat si are o problema cu politicile lor.

"Vin de la sindicate. Masurile astea sunt o dovada clara de cum guverneaza un partid de dreapta. (...)Puteti avea garantia ca, in urmatoarea perioada, PSD nu poate intra la guvernare. Avem un partid cu o politica de dreapta pe care eu nu pot sa o accept", a mai spus Mitrea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Miron Mitrea candidat PSD, #Miron Mitrea presedinte PSD, #Mitrea negocieri Guvern , #PSD