Mitrea: Boc nu este nici macar locomotiva pentru PD-L

Vineri, 20 Mai 2011, ora 22:52
2050 citiri
Mitrea: Boc nu este nici macar locomotiva pentru PD-L
Foto: Realitatea TV

Senatorul PSD de Vrancea, Miron Mitrea, a declarat vineri seara ca PSD s-a bucurat intr-un fel ca Emil Boc a ramas presedinte al Partidului Democrat Liberal, pentru ca acesta este o locomotica cu putere mai mica, adaugat ca de fapt "nu e nici locomotiva".

"Era o multumire politica. (n.red. legata de faptul ca presedintele PD-L a ramas Emil Boc). Nu neaparat multumire, ca nu eram preocupati de ce se intampla la PD-L. Era mai interesant sa ramana Boc, ca este o locomotiva cu mai mica putere. De fapt, nu e nici locomotiva. Eu ma uit in sondaje, iar locomotiva este acela care are cel putin 5-10% procente desupra partidului", a declarat Mitrea, la Realitatea Tv.

Moderatorul emisiunii a replicat ca "nici Victor Ponta nu este deasupra partidului", iar raspunsul lui Mitrea nu a intarziat sa apara: "Nu avem pretentia ca Ponta este o locomotiva".

Discutia a fost purtata catre Emil Constantinescu si candidatura sa la functia de presedinte al Romaniei, senatorul PSD mentionand ca acesta "nu a fost niciodata o locomotiva. Cuvantul 'schimbare' a facut istorie".

Miron Mitrea: Iesirea din recesiune este o gluma

In privinta stabilitatii politice din Romania, Mitrea spune ca nu se poate spune asa ceva, mai ales ca presedintele nu este un factor de stabilitate. Senatorul a vorbit si despre o eventuala suspendare a lui Basescu, mentionand ca indiferent de cine este presedinte atunci cand este incalcata Constituia trebuie sa se ia masuri.

"Traian Basescu nu este un factor de stabilitate si nici nu a fost. A fost un factor de instabilitate politica. Indiferent de cum il cheama pe presedinte suspendarea este un act care se face cand ai motive. Daca presedintele a incalcat Constitutia, obligatia politica este sa pornesti o actiune de suspendare", a completat Mitrea.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Mitrea suspendare Basescu, #Mitrea Boc PDL, #Miron Mitrea PSD , #PSD
Comentarii
C
Cronos
rank 3
PSD-ul este si mai tare, are trenul vopsit in rosu si are locomotiva galbena de te dor ochii
Poza tavi49
tavi49
rank 5
BINE CA ESTE MITREA LOCOMOTIVA LA USL !!!!