Mitrea: In PD-L sunt voci care cer plecarea lui Anastase

Joi, 30 Septembrie 2010, ora 19:40
1931 citiri
Mitrea: In PD-L sunt voci care cer plecarea lui Anastase
Foto: romanialibera.ro

Senatorul PSD, Miron Mitrea a declarat, joi, la Realitatea TV ca exista parlamentari ai PD-L care isi doresc ca Roberta Anastase sa-si dea demisia.

"Am stat de vorba cu mai multi deputati PD-L, care mi-au spus ca ar vrea ca Anastase sa plece. Nu vreau sa zic numele acestora. Au fost simple discutii. Mai multi sunt de partea Robertei Anastase, insa sunt si altii care cer plecarea ei", a precizat Mitrea.

"Este o situatie ciudata. Eu nu va ascund ca stiu ca de a lungul timpului foarte des aveam razboaie privind cati au fost la vot sau nu. Astazi e filmat, am vazut sedinta pe youtube. Am numarat si eu acolo... mi s-a parut lipsit de tact modul in care a fost abordat. Tinea prin '95-'97 cand nu se filma, acum se filmeaza sala. Asta a creat o situatie in care si colegi de la PD-L sunt nefericiti", a precizat Mitrea.

Explicatiile acestuia vin dupa ce liderul social democrat, Victor Ponta, a declarat ca in PD-L mai multi parlamentari au cerut demisia Robertei Anastase, acuzata de social democrati ca a fraudat rezultatul votului asupra legii pensiilor.

Mitrea a vorbit la Realitatea TV si despre scandalul declansat de mitingul de saptamana trecuta al politistilor, in urma caruia, presedintele Basescu a renuntat la serviciile de escorta ale Politiei.

Senatorul PSD Miron Mitrea a precizat ca intelege situatia "disperata" in care se afla politistii, recunoscand ca nu este de acord cu gestul facut de acestia de a-si arunca caschetele, catalogandu-l unul "foarte urat".

"Sunt niste oameni(n.r politistii) care au dreptate, care se bat pentru drepturile lor. Altele sunt problemele in tara, nu trebuie sa-i scoatem tapi ispasitori pe politisti", a declarat Mitrea.

Senatorul PSD considera ca "sa ajungi la ideea ca politistii vor sa dea jos puterea e prea mult spus".

"Sase, noua luni o mai duce asa Romania, dar vom asista la lucruri mai grave, daca nu reusim sa facem ceva", a adaugat Mitrea.

Presedintele Traian Basescu a convocat, joi, la Palatul Cotroceni, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii. In cadrul sedintei nu s-a discutat insa nimic despre raportul Guvernului privind manifestatiile politistilor din 24 septembrie, asta desi seful statului a cerut, la inceputul saptamanii, o evaluare interna la Ministerul de Interne.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Senator PSD Miron Mitrea, #Roberta Anastase demisie , #PSD