Mitrea: Ne-am atins toate obiectivele, PD-L nu renunta la obiceiurile proaste (VIDEO)

Marti, 17 Iunie 2008, ora 13:07
760 citiri
Mitrea: Ne-am atins toate obiectivele, PD-L nu renunta la obiceiurile proaste (VIDEO)

Seful de campanie al PSD, Miron Mitrea, spune ca social-democratii si-au atins toate obiectivele propuse la inceputul campaniei electorale si acuza PD-L de faptul ca, prin noua majoritate obtinuta in CGMB, vrea sa puna piedici noului primar general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"Ne-am atins toti indicatorii pe care ni i-am propus: victoria pe cele patru buletine de vot", a declarat Mitrea intr-o conferinta de presa tinuta marti, la sediul PSD.

El a precizat ca social-democratii au obtinut sefia in 17 Consilii Judetene si 1.135 de posturi de primar in tara, "ceea ce reprezinta un real succes, deoarece avem cu 100 de primari mai mult decat aveam inainte de alegeri".

Miron Mitrea a tinut sa multumeasca tuturor celor care au sprijinit campania dusa de PSD dar si romanilor care s-au prezentat la vot si au ales social-democratia. "Am reusit sa intram intr-o comunicare mult mai buna cu propriul electorat si sa reprezentam interesele acestora", a mai declarat Mitrea.

Acesta a anuntat ca incepand de astazi, PSD intra in campania electorala pentru alegerile generale din toamna, cand "ceea ce s-a prefigurat, si anume inlocuirea dreptei, trebuie sa devina o realitate".

Mai mult, Miron Mitrea afirma ca PSD a redevenit primul partid al tarii, care isi propune ca, la toamna, sa formeze un guvern social-democrat.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre noua majoritate din CGMB formata de PD-L si PNG-CD, Mitrea a condamnat aceasta intelegere dintre cele doua formatiuni politice, spunand ca ar fi trebuit ca majoritatile sa se formeze in jurul primarului independent, in functie de proiectele propuse de acesta.

"Este politicianism in continuare. In loc sa intelegem ca am trecut la Bucuresti printr-o experienta care a arata ca Bucurestenii au mai multa incredere intr-un independent decat in reprezentantii unui partid, sa intelegem ca avem pentru prima data posibilitatea sa nu mai existe lupte politice in CGMB si sa existe o intelegere pe proiecte, avand un primar independent in jurul caruia se putea construi o majoritate larga, nu una politica, care sa blocheze pe unul sau pe altul, PD-L, invinsul din aceasta campanie alaturi de Traian Basescu, incearca sa perpetueze lucruri pe care in trecut le-au criticat, si anume opozitia politica la proiectele Primarului General in CGMB".

"Cred ca este o greseala politica, oamenii renunta cu greu la obiceiuri proaste", a concluzionat Mitrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Miron Mitrea, #PSD, #alegeri, #Sorin Oprescu, #CGMB , #PSD