Mitrea stie cine comanda arestarile

Joi, 23 Aprilie 2009, ora 14:33
4110 citiri
Mitrea stie cine comanda arestarile

Miron Mitrea, deputatul PSD de Vrancea, sustine ca "papusarii" arestarilor care tin romanii lipiti de televizor in ultimul timp sunt niste grupuri politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi atat in lumea interlopa, cat si in fosta securitate.

Fostul ministru al Transporturilor reitereaza ideea ca ceea ce vedem astazi sub forma unor arestari, descinderi, anchetari, destituiri de sefi din MAI este o etapa dintr-un razboi cumplit, afirmatii notate pe blogul personal.

"Grupuri politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi atat in lumea interlopa, cat si in fosta securitate, lupta de ani buni de zile sa controleze statul roman. Ele n-au aparut peste noapte si au mai incercat sa preia controlul ori de cate ori au simtit ca statul este slab. Acum incearca din nou sa-si impuna propria ordine. Asa ca fiecare grup se lupta sa-si traseze teritoriul si sa-si stabileasca raportul de forte cu celelalte grupuri. Sa stabileasca cine de cine asculta", afirma deputatul PSD.

Miron Mitrea sustine ca lupta se duce cu ajutorul unor "fragmente din institutii ale statului", acestea inlocuind armele, batele, pistoalele si mitralierele folosite pe vremea lui Al Capone.

"Un grup asmute trei procurori impotriva altui grup, iar acesta raspunde trimitand pe capul rivalilor patru politisti. Un al treilea grup profita si el de situatie si trimite cate doi procurori DNA pe capul fiecaruia dintre cele doua grupuri aflate in razboi deschis. Asta se intampla in aceste zile in Romania", precizeaza social democratul.

Mitrea reitereaza ideea ca grupurile de inspiratie mafiota au luat nastere inainte de ,89 si au ajuns in acest moment sa aiba puterea sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau sa le opreasca brusc.

"In razboiul care se desfasoara in aceste zile nu sunt implicate numai grupurile de inspiratie mafiota, desi ele l-au pornit. Unii procurori din DNA, din Procuratura Generala, unii politisti din anumite structuri au intervenit si ei si incearca sa castige putere si influenta. Am spus unii, pentru ca, din fericire, sunt si oameni onesti in respectivele institutii", mai sustine fostul ministru al Transporturilor.

Mitrea sustine ca acest razboi trebuie terminat pentru ca Romania are nevoie in acest moment de stabilitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Miron Mitrea, #arestari comandate, #grupuri mafiote, #lupta putere , #PSD